Velkommen

In Alfa Omega Klinikken by Mitte SkjoldLeave a Comment

Begyndelsen for Alfa Omega klinikken.

Alfa Omega klinikken slog for første gang dørene op i 2012. Siden da har klinikken gennemgået en markant udvikling med større og bredere efterspørgsel på både medicinske produkter og æstetiske behandlinger inden for sundhed og hudpleje.
Derfor glæder det mig at præsentere Alfa Omegas nye online univers. Et univers for kvinder og mænd, der ønsker skønhed, velvære og fornyet vitalitet i et professionelt og trygt miljø.
Vi har gjort det nemmere for dig at søge råd, vejledning og information om vores behandlingsmetoder. Her på bloggen vil jeg løbende informere, inspirere, debattere hudpleje, sundhed, skønhed og velvære samt invitere til informationsaftener, hvor du kan få mere at vide om vores sundheds- og hudplejebehandlinger. Så hold dig opdateret.
Rynker er stadig smukke.
Vi lever i en hektisk verden, hvor vi skal performe og yde vores ypperste konstant. Vi skal levere på jobbet, have styr på hjemmet og samtidig se frisk ud. Og det slider på vores ydre.
Vores ansigt fortæller en historie. Sorger og glæder kan aflæses i vores mimiske træk, og er vi ikke glad for vores spejlbillede, når vi står op om morgenen, påvirker det vores humør.
Vores ambition her hos Alfa Omega er at få dig til at få det fantastisk med dig selv på dine egne præmisser. Vi sætter en ære i at bevare dine naturlige og unikke træk. Rynker viser, at du har levet et liv, og de viser dine unikke mimiske træk. Efter vores mening må rynker derfor kun reduceres, så du kun bliver en friskere udgave af dig selv og ikke ændrer dig til det ukendelige.
Alfa Omegas uddannede og erfarne specialister sikrer kompetent vejledning, vurdering og effektiv behandling med dine behov og ønsker i centrum.
Du skal ikke gøre det for andre – du skal gøre det for dig selv. Hvorfor? Fordi det giver dig mental sundhed og velvære og følelsen af at være attraktiv, når du kigger dig i spejlet om morgenen – og DET er Alfa Omega.
Vi glæder os til at byde dig velkommen her hos Alfa Omega – og alle vores forløb og behandlinger starter med en grundig for-konsultation.

Mitte Skjold

Ejer af Alfa Omega klinikken

Del dette indlæg

Leave a Comment