Slip af med dine rynker på naturligvis

Har du panderynker, smilerynker, tandkødssmil eller bekymringsrynker, som du gerne vil af med? Så prøv en af vores mange behandling mod rynker og linjer med bl.a. Cosmelan, botox, eller Juvéderm.

  • Før behandling

    Før behandling mod panderynker

  • Efter behandling

    Efter behandling mod panderynker

Ønsker du at få reduceret uønskede linjer, rynker og folder samt få genoprettet mistet volumen? Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder behandlinger med Juvéderm, som er et sortiment af ikke-permanente ansigtsfiller behandlinger, der skånsomt afhjælper tegn på aldring og giver dig et yngre og friskere udseende.

Læs mere om Juvéderm her.

Har du problemer med akne, akne-ar eller pigmentpletter? Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i behandlinger med Cosmelan, som fjerner hyperpigmenteringer effektivt og giver din hud en naturlig foryngende og udglattende udstråling.

Læs mere om Cosmelan her.

Er du træt af dine bekymringsrynker, linjerne i panden eller kragetæerne ved øjnene? Hos Alfa Omega Klinikken arbejder vi for et naturligt udseende, og vi skræddersyr derfor en behandling til netop dit ansigt, så du bevarer dine unikke træk og opnår et naturligt fornyet udseende. 

Læs mere om Botox her.

Kontakt os

Book en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.