Få en smuk hud ved hjælp af peeling

Peeling er en hudbehandling, der effektivt fjerner døde hudceller, så et nyt frisk hudlag kommer frem. På Alfa Omega Klinikken bruger vi bl.a. produkter fra den amerikanske hudspecialist Zein Obagi. Hans ZO Skin Health peelinger er skånsomme og stærkt effektive. De er målrettet specifikke hudproblemer som f.eks. pigmentforandringer, arvæv og acne.

ZO-serien har også en særlig dybdevirkende 3-Step Peel, der hjælper huden til at forny sig selv og efterlader den markant forynget med en fin og jævn hudtone.

Peeling har en permanent effekt, der kræver, at du efterfølgende nærer og plejer din hud. Her anbefaler vi ZO’s professionelle plejeserie, der samtidig øger effekten af din behandling.

  • Zo Skin Health peeling

    ZO Skin Health Peelinger

  • Zo Skin Health peeling serien

    ZO Skin Health-serien

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Ansigtspeelinger har synlig effekt på især pigmentforandringer, solskader og ar efter acne. Særligt en lys skandinavisk hud påvirkes af sol og alder, så her kan peelinger virkelig gøre gavn.

Har du pigmentforandringer, vil du sandsynligvis opleve en reduktion efter en enkelt behandling, men vi anbefaler et forløb på 3-4 behandlinger med nogle ugers mellemrum for en optimal effekt.

Solskadet hud får et glattere og jævnere udseende med en smukkere glød og struktur. Samtidig kan en peeling reducere ar efter acne, rynker, kragetæer og finere rynker.

Effekten øges i kombination med andre af vores hudforyngende behandlinger, som forbedrer din hudkvalitet for altid. Vi skræddersyr gerne et komplet forløb, så du opnår det allerbedste resultat, der blot skal holdes ved lige.

  • FØR OG EFTER
    Denne klient har brugt ZO Skin Health, fordi hun ønskede en friskere hud, men også en mere jævn hudfarve. Efter ca. en måned med ZO Skin Health har hun opnået dette resultat.

Hvordan foregår en peeling behandling?

Peelingen påføres en ren hud, der er fri for sår og småskader. Først afrenses huden i dybden, dernæst foretager vi en meget aktiv exfoliering, før vi til sidst pensler huden med peelingen, der fungerer som en maske. Det kan være på ansigt, hals eller bryst, hvor pigmentforandringerne er tydelige.

Efter peelingen behandler vi huden med produkter, der stimulerer, beroliger og genopbygger huden, så den kommer i balance. Din hud vil straks efter opleves blød, gennemfugtet, mere ensartet og med en skøn glød. I ugerne efter peelingen bør du bruge solfaktor SPF 50+ og nærende cremer, som plejer huden og vedligeholder virkningen.

Kontakt os

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.