Giv din hud et naturligt boost

Hos Alfa Omega klinikken tilbyder vi oxygenbehandlinger, hvor huden tilføres koncentreret ilt under højt tryk, hvilket giver din hud nyt liv. Behandlingen giver dig en følelse af opstramning samtidig med at den booster din hud med fugt og giver dig fornyet glød. Med andre ord modvirker og mindsker oxygenbehandlingen tør hud, rynker og fine linjer, akne-ar, grove porer og pigmentforandringer. Oxygenbehandlingen er helt smertefri og et godt alternativ til fillerbehandlinger, som kræver indsprøjtninger. Forkæl dig selv med en behagelig oxygenbehandling og få et friskere og sundere look allerede efter den første behandling.

Oxygenbehandlingen kan også kombineres med andre behandlinger bl.a. en peeling inden oxygenbehandlingen, som fjerner dødehudceller og stimulerer celledannelsen i huden. Derudover kan du også kombinere oxygenbehandlingen med en fillerbehandling.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores oxygenbehandling eller ønsker du at bestille tid? Ring til os på tlf. 32 203 203 eller  send os en mail på info@alfaomegaklinikken.dk.