Forkæl dit ansigt og få smuk hud

Ansigtsbehandlinger - Dermastamp - Mesoterapi - Peeling - Kleresca lysbehandling - Oxygenbehandling

Hvad er en ansigtsbehandling?
En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling eller en ”facial”, som flere ynder at sige. En ansigtsbehandling der hjælper huden med at holde sig sund og i balance. Der er sædvanligvis fokus på den udsatte og sarte hud i ansigtet, men også på hals samt décolleté.

En ansigtsbehandling indebærer næsten altid at kosmetologen dybderenser huden og fjerner urenheder. Flere af vores specielle anti-age ansigtsbehandlinger, reducerer rynker og fine linjer samt reparerer solskader.

Alle behandlinger afsluttes med tilpasset creme pleje. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger, kan man udsætte ældningstegn, modvirke hudproblemer, som for eksempel akne og ikke mindst bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Hvilken type behandling skal jeg vælge?

Vi har en lang række forskellige former for behandlinger, alle med hvert deres fokus. En behandling kan således både udføres for at dybderense huden og fjerne urenheder, for at afslappe muskler, gøre huden blød og spændstig samt for at give fornyet energi og glød.

Fælles for alle vores ansigtsbehandlinger og peelinger, er at du vil se og mærke positive resultater, på din hud, både på kort og længere sigt.

Læs mere om ansigtsbehandlingerne herunder:

Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers og botox.

Få mere information om behandling med Mesoterapi her.

Dermastamp behandling er en anti-age, rynkeforebyggende ansigtsbehandling, der reducerer ar, uren hud, fine linjer, rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Dermastamp er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang.

Få mere information om behandling med Dermastamp her.

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med Peeling her.

Har du problemer med akne? Nu er det slut med at gå og gemme dig. Den nye Kleresca lysbehandling er en helt ny behandling til akne, som forbedrer din huds struktur og kvalitet – uden at du mærker smerte.

Få mere information om vores behandling med Kleresca her.

Vil du give din hud et opfriskende og fugtgivende boost, som mindsker dine akne-ar helt smertefrit? Så prøv vores oxygenbehandling. Behandlingen modvirker tør hud, rynker, grove porer og akne-ar. Forkæl dig selv med en oxygenbehandling og få et friskere og sundere look allerede efter første behandling.

Få mere information om vores oxygenbehandling her.

Bestil tid til en ansigtsbehandling

Book tid til en ansigtsbehandling ved at ringe til os på tlf. 32 203 203 eller skrive en mail til info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.