Vil du booste nyt liv og glød i dit ansigt?

Skønhedsbehandlinger

Trænger dine kinder og læber til mere volumen? Vil du reducere og nedtone dybe rynker og furer? Udglatte acnear og korrigere småskavanker? Tilføre huden fugt indefra, så strukturen og elasticiteten forbedres – også på hals, dekolletage og hænder? Eller bare skabe symmetri i ansigtet og vedligeholde din smukke udstråling på den mest naturlige måde? Så lad os guide dig til hudforyngende og effektive anti-aging behandlinger, produkter og teknikker, der skånsomt gør huden friskere, glattere og skruer tiden lidt tilbage.

Læs mere om vores behandlingsmetoder herunder.

Mesoterapi
Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.
Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud uden kirurgi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers og botox.

Få mere information om behandling med Mesoterapi her.

Anti-age hudbehandling
Dermastamp behandling er en anti-age, rynkeforebyggende ansigtsbehandling, der reducerer ar, uren hud, fine linjer, rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Dermastamp behandling er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang.

Få mere information om behandling med Dermastamp her.

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med Peeling her.

Har du problemer med akne? Så er den nye Kleresca lysbehandling måske noget for dig. Behandlingen reducerer akne-ar og ar-dannelse samtidig med at behandlingen forynger din huds struktur og kvalitet – uden at mærke smerte.

Læs mere om behandlingen med Kleresca her.

Har du problemer med tør hud, rynker og linjer, akne-ar og grove porer? Hos Alfa Omega klinikken tilbyder vi oxygenbehandlinger, hvor huden tilføres koncentreret ilt under højt tryk, hvilket opstrammer og booster din hud med fugt samtidig med at den giver dig fornyet glød. 

Læs mere om vores ozygenbehandling her.

Et yngre og friskere udseende
Juvéderm er et sortiment af ikke-permanente ansigtsfiller behandlinger, der skånsomt afhjælper tegn på aldring. Juvedérm-sortimentet har formuleringer til alle områder af ansigtet. De forskellige gelformuleringer udfylder linjer og rynker eller tilføjer diskret fylde.
Juvéderm sprøjtes ind under huden og reducerer uønskede linjer, rynker og folder og genopretter mistet volumen. Juvéderm tilbyder en komplet behandlingsløsning, som styrker dine unikke træk, giver dig et yngre og friskere udseende og skaber naturlige resultater uden brug af kirurgi.
Juvéderm ansigtsfillere er fremstillet ved brug af avanceret teknologi. Disse behandlinger har en god sikkerhedsprofil og giver dig naturlige resultater, der varer op til 18 måneder.

Få mere information om behandling med Juvéderm her.

Pigment udfordringer
Den revolutionerende Cosmelan Depigmentation er til dig, der ønsker reducerede akne problemer, akne ar og pigmentpletter. Behandlingen påvirker melanindannelsen i din hud og fjerner hyperpigmenteringer effektivt og giver din hud en naturlig foryngende og udglattende udstråling. Cosmelan reducerer yderligere talg- og fedtproduktion i huden og mindsker porer.

Læs mere om Cosmelan her.

Et naturligt udseende
Botox nedtoner alderstegn som rynker og linjer og fremhæver dine unikke træk, så du efterlades med et mere friskt udseende. Botox har en muskelafslappende effekt og er ideel til behandling af bekymringsrynken mellem øjnene, linjerne i panden eller kragetæerne ved øjnene. Resultatet ses ofte 7-10 dage efter behandlingen og varer typisk tre til fire måneder. Ved fornyet behandling vil effekten vare længere og rynkernes dybde reduceres gradvist.
Alfa Omega arbejder for et naturligt udseende, og vi skræddersyr derfor en behandling til netop dit ansigt, så du bevarer dine unikke træk og opnår et naturligt fornyet udseende.

Få mere information om behandling med Botox her.

Ønsker du at få en opstamning af slap hud og væv – overvejende på kinder, nedre del af ansigtet samt øjenbryn – så prøv vores Silhouette Soft facelift og få et smukkere og yngre udseende.

Få mere information om behandling med Silhouette Soft tråde her.

PDO tråde/Meso tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og løftning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås. Trådene føres ind under huden og fungerer derved som et “stillads” for huden og modvirker tyngdekraften. Resultatet er en løftning og opstramning af ansigtet.

Læs mere om behandlingen med PDO tråde/Meso tråde her.

Synes du, at dit ansigt begynder at se ældre ud og din nederst del af ansigtet er sunket nedad, så kan du måske have glæde af et ansigtsløft. 

Hvis man har mere end en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben kan det være nødvendigt at fjerne noget af huden – fx foran ørene og under hagen. Det kalder vi et Hollywood lift.

Få mere information om et Hollywood lift her.

Har du problemer med hårtab, høje tindinger eller manglende øjenbryn? Så kan det måske være at en  hårtransplantation er noget for dig. Behandlingen består i flytning af individuelle levedygtige hårsække fra baghovedet eller fra siderne af hovedet til skaldede eller tyndhårede områder. På den måde får du et permanent resultat, da de transplanterede hårsække vil producere hår hele livet.

Få mere information om hårtransplantation her.

Har du ømme muskler og trænger du til at føle en totale følelse af ro, velvære og forkælelse? Vi tilbyder bl.a. rygmassage, kropsmassage samt hot stone massage. 

Få mere information om vores massage her.

Kontakt os

Ønsker du at bestille tid til en af vores behandlinger? Bestil tid til en forkonsultation via vores onlinebooking, ring til os på tlf. 32 203 203 eller skriv en mail til info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.