Velkommen

Mitte Skjold

Indehaver af Alfa Omega Klinikken

Mitte Skjold

Mitte Skjold er uddannet kosmetisk sygeplejerske, cand.scient.san. med speciale i trivsel og stressreduktion og intensiv sygeplejerske. Hun har mange års erfaring inden for æstetiske og medicinske behandlinger. Hendes hjerte banker særligt for kosmetiske hudbehand­linger, der efterlader et naturligt og sundere udseende.
Til dagligt driver hun Alfa Omega Klinikken, hvor hun rådgiver samt behandler kunder i hudforyngende behand­linger, herunder fillers (ikke-permanente), botulinumtoksin, Mesoterapi, peelinger m.m. Mitte har derudover arbejdet på en række københavnske hospitaler og er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Læs mere her

Lisa Bak Laursen

Klinikansvarlig læge

Lisa Bak Laursen

Er klinikansvarlig læge hos Alfa Omega Klinikken. Lisa Bak Laursen er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Læs mere her

Dr. Kalliopi Kourentzi

Læge

Dr. Kalliopi Kourentzi

Hårtransplantationer på Alfa Omega Klinikken udføres af Dr. Kalliopi Kourentzi, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger.

Læs mere her

Regitze Killmann

Intensiv specialsygeplejerske fra Rigshospitalet.

Regitze Killmann

Intensiv specialsygeplejerske fra Rigshospitalet. Er kosmetisk sygeplejerske og udfører behandlinger med Botox hos Alfa Omega Klinikken. Regitze Killman er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Læs mere her

Katja Mailykke

Webmaster

Katja Mailykke

Har ansvaret for Alfa Omega Klinikkens hjemmeside.

Læs mere her

Helle Læssøe

Uddannet sygeplejerske og vejleder i NHT Naturlig Hormonterapi®

Helle Læssøe

Uddannet sygeplejerske og vejleder i Naturlig Hormonterapi®. Derudover uddannet Diplomleder, Master Coach- og Enneagramtræner, stresskonsulent samt underviser. Hun har samlet set beskæftiget sig med livsstilssygdomme i mere end 25 år og holder sig til stadighed opdateret vha. studier, kurser og uddannelser.

Læs mere her