Velkommen

Mitte Skjold

Indehaver af Alfa Omega Klinikken

Mitte Skjold

Mitte er uddannet kosmetisk sygeplejerske, cand.scient.san. og intensiv sygeplejerske. Hun har flere års erfaring indenfor æstetiske og medicinske behandlinger. Og hendes hjerte banker især for kosmetiske hudbehandlinger, der efterlader et naturligt og sundere udseende.

Til dagligt driver hun ALFA OMEGA KLINIKKEN, hvor hun rådgiver samt behandler kunder i hudforyngende behandlinger, herunder fillers (ikke permanente), botulinumtoksin, Mesoterapi, peelinger m.m.

Læs mere om Mitte Skjold »

Læs mere her

Erla Øregaard

Kosmetisk sygeplejerske

Erla Øregaard

Erla Øregaard er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Læs mere her

Lisa Bak Laursen

Klinikansvarlig, special læge og plastikkirurg

Lisa Bak Laursen

Lisa Bak Laursen er klinikansvarlig, special læge og plastikkirurg hos Alfa Omega Klinikken. Lisa er ansvarlig for behandlinger med botulinum toksin af kosmetisk skæmmende ansigtsrynker samt behandlinger med filler af permanente ansigtslinjer.


Læs mere om Lisa Bak Laursen »

Læs mere her

Fanny Wierød

Plastikkirurg

Fanny Wierød

Fanny Wierød er speciallæge i plastikkirurgi hos Alfa Omega Klinikken. Med mange års erfaring som afdelingslæge og supervisor på universitetshospitaler, foretager Fanny tillidsfulde forundersøgelser og plastikkirurgiske indgreb.


Læs mere om Fanny Wierød »

Læs mere her

Aggi Winther

Receptionist/Stylist

Aggi Winther

Aggi Winther er receptionist hos Alfa Omega Klinikken. Aggi er altid klar til at modtage klinikkens skønne kunder. Aggi vægter kundekontakt meget højt og nyder at tage sig af vores kunder, så de altid føler sig velkomne, trygge og godt tilpas.
Derudover laver Aggi også Zo Skin Health Peels.


Læs mere om Aggi Winther »

Læs mere her

Regitze Killmann

Kosmetisk sygeplejerske

Regitze Killmann

Regitze Killman er kosmetisk sygeplejerske og udfører behandlinger med Botox hos Alfa Omega Klinikken. Regitze Killman er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Læs mere her

Sofia Brask

Operationsassistent/
Behandler

Sofia Brask

Sofia Brask er operationsassistent og behandler hos Alfa Omega Klinikken.
Sofia laver bl.a. Zo Skin Health Peels og Kleresca lysbehandlinger.

Læs mere her

Katja Mailykke

Webmaster

Katja Mailykke

Katja Mailykke læser International Marketing og Management på Copenhagen Business School. Ved siden af studiet driver hun virksomheden M&S Marketing, fordi hun brænder for digital markedsføring. Derudover har hun ansvaret for Alfa Omega Klinikkens hjemmeside og online tilstedeværelse.

Læs mere her

Dr. Kalliopi Kourentzi

Læge

Dr. Kalliopi Kourentzi

Hårtransplantationer på Alfa Omega Klinikken udføres af Dr. Kalliopi Kourentzi, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Læs mere her

Styrelsen for Patientsikkerhed

Alfa Omega Klinikkens registrering
Alfa Omega Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og ligeledes er personerne, der udfører behandlinger på klinikken. 

Inspektionsbesøg
Som registeret klinik hos Styrelsen for Patientsikkerhed modtages der med jævne mellemrum anmeldte og uanmeldte besøg fra embedslægerne. Efter hvert besøg udformes der en inspektionsrapport, som kan findes på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside: www.stps.dk