Invitation til vores Kleresca-event

In Alfa Omega Klinikkenby adminLeave a Comment

Her i efteråret vil vi invitere til nogle informative og hyggelige aftener med fokus på forskellige innovative hudforbedrende behandlinger.

Den første aften vil vi introducere dig til en helt ny og enestående teknologi, baseret på fluorescerende lys – også kaldet Kleresca.

Denne behandlingsform har nogle helt specielle hudforbedrende egenskaber indenfor:
– Acne
– Rosacea
– Hudforyngende behandling

Så har du lyst til at høre mere om denne behandling, og hvordan den vil kunne hjælpe lige præcis dig, så vil det glæde os at se dig:

Dato: Tirsdag den 9. oktober 2018
Tid: Kl. 18 – 20
Sted: Alfa Omega Klinikken, Højbro Plads 21, 1200 Kbh.

Vi får besøg af Global Scientific & Clinical Director Michael Engelbrecht Nielsen fra Kleresca, som kort vil fortælle om teknologien bag ”det blå lys” – vi vil vise hvordan behandlingen foregår, og jeg vil fortælle om nogle af de enestående resultater, jeg har set her på klinikken med denne behandling.

Der vil være mulighed for helt personlig vejledning, og vi vil sammen lægge en plan for, hvordan vi bedst kan hjælpe dig til at få den smukkeste hud.

Vi byder på lidt lækker snack og et glas, og vi vil glæde os meget til at se dig/jer til en spændende aften.

Pris for at deltage denne aften er 100 kr. som indbetales på MobilPay 80222 inden arrangementet (beløbet fratrækkes ved bookning af Kleresca behandling på selve aftenen).

Tilmelding kan ske på mail: info@alfaomegaklinikken.dk senest d. 1. oktober 2018.

Leave a Comment