Få et yngre og friskere udseende

Med tiden mister ansigtet sin volumen og fylde, huden bliver tyndere og man kommer nemt til at se trist og træt ud. Juvederm er et sortiment af ikke-permanente ansigtsfiller behandlinger, der skånsomt afhjælper tegn på aldring. Juvederm-sortimentet har formuleringer til alle områder af ansigtet som f.eks. kinder, hage og læber. De forskellige gelformuleringer udfylder linjer og rynker eller tilføjer diskret fylde, så du får yngre og friskere udseende med mere karakter.

Juvederm sprøjtes ind under huden og reducerer uønskede linjer, rynker og folder og genopretter mistet volumen. Juvederm tilbyder en komplet behandlingsløsning, som styrker dine unikke træk, giver dig et yngre og friskere udseende og skaber naturlige resultater uden brug af kirurgi. Juvederm kan bl.a. bruges til at fremhæve dine naturlige ansigtstræk ved at skabe mere fremtrædende kindben, kinder, hage, kæbe, kinder eller lignende.

Juvederm ansigtsfillere er fremstillet ved brug af avanceret teknologi. Disse behandlinger har en god sikkerhedsprofil og giver dig naturlige resultater, der varer op til 18 måneder.

    Kontakt os

    Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.