PIGMENT UDFORDRINGER

Den revolutionerende Cosmelan Depigmentation er til dig, der ønsker reducerede acne problemer, acne-ar og pigmentpletter. Behandlingen påvirker melanindannelsen i din hud og fjerner hyperpigmenteringer effektivt og giver din hud en naturlig foryngende og udglattende udstråling. Cosmelan reducerer yderligere talg- og fedtproduktion i huden og mindsker porer. 7-10 dage efter behandlingen vil du se en betydelig forbedring af huden. Efter 7-8 uger (mørkere hud tager længere tid) opnås maksimalt resultat, pigmentpletter reduceres betydeligt, og din hud genvinder sin naturlige kulør. I 99 procent af tilfældene forsvinder pletterne og giver forbedringer på 95 procent.
Cosmelan kan anvendes til alle typer af pigmenteringer, melasma, solskader, pigmentering efter acne eller medicin og fregner. Behandlingen indeholder ikke hydraquinon og har en høj sikkerhedsmargin.

 • Før behandling med Cosmelan

  Før behandling med Cosmelan

 • 6 uger efter første behandling med Cosmelan

  6 uger efter første behandling

 • Før behandling med Cosmelan

  Før behandling med Cosmelan

 • 6 uger efter første behandling med Cosmelan

  6 uger efter første behandling

 • Før behandling med Cosmelan

  Før behandling med Cosmelan

 • Efter behandling med Cosmelan

  Efter behandling med Cosmelan

 • Før behandling med Cosmelan

  Før behandling med Cosmelan

 • Før behandling med Cosmelan

  Efter behandling med Cosmelan

Kontakt os

Skal det være slut med pigmentfejl, solskader eller acne? Bestil en uforpligtende forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.

Behandlingsvejledning

Kundeinformation ved behandling af pigmentpletter med Cosmelan
– af speciallæge Lisa Bak Lauersen
Revideret 01.03.2018 – Revideres 01.03.2020

Baggrund for behandling med Cosmelan
Cosmelan er egnet til både mænd og kvinder med pigmentforandringer og ujævn hudfarve. Der kan være forskellige årsager til udvikling af pigmentpletter i ansigtet bl.a. solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menstruation, acne og postinflammatoriske pigmentforandringer. Derudover reducerer Cosmelan talg- og fedtproduktion i huden og mindsker porer.

Forkonsultation
Til forundersøgelsen vil du drøfte de forskellige behandlingsmuligheder med klinikkens sygeplejeske og du skal svare på forskellige spørgsmål i forhold til dit helbred, herunder medicinindtag og eventuelle sygdomme. Sammen finder I den behandling, som er bedst egnet til dig.

Forud for selve behandlingen vil du blive informeret om, hvad Cosmelan er, hvordan behandlingen foregår og hvilke resultater du kan forvente. Du er velkommen til at tage en bisidder med til forkonsultationen. Herefter har du minimum 48 timers betænkningstid, før vi må behandle dig.

Før behandlingen
Først fjernes eventuel make-up. Før behandlingen tager vi billeder af dig, som dokumentation af de områder, du ønsker behandlet. Billederne gemmes forsvarligt og offentliggøre ikke.

Selve behandlingen
Behandlingen foregår i liggende stilling, hvor du får smurt en pigment-reducerende maske på. Masken påføres på klinikken og skal forblive på huden 8-12 timer afhængig af hudtype og hudens følsomhed. Når masken er smurt på, forlader du klinikken med masken på og vasker den selv af derhjemme efter den anbefalede tid er gået.

Du får en vedligeholdelsescreme med hjem, som du skal bruge efter behandlingen, da den har en forebyggende virkning, som kan minimere risikoen for at pigmentpletterne kommer igen. Mens du er på klinikken vil du blive informeret om, hvordan og hvor ofte cremen skal bruges derhjemme for at undgå bivirkninger. Der aftales evt. en tid til kontrol 14 dage efter behandlingen.

Resultater
7-10 dage efter du er startet med Cosmelan, vil du opleve betydelige forbedringer af huden. Pigmentpletter reduceres i størrelsen og huden vil blive mere ensartet. Efter 7-8 uger vil pigmentpletterne være reduceret og huden vil have genvundet sin naturlige kulør.

Cosmelan kan anvendes til alle typer af pigmenteringer, melasma, solskader, pigmentering efter acne, medicin og fregner. Behandlingen indeholder ikke hydraquinon og har en høj sikkerhedsmargin.

Bivirkninger
Behandlingen medfører ingen skadelige eller vedvarende bivirkninger. Dog kan huden skalle af og blive rød under behandlingsforløbet.

Holdbarheden efter behandling med Cosmelan
Hvis huden vedligeholdelse og plejes med de rigtige produkter, har behandlingen en holdbar effekt. 

©Alfa Omega Klinikken – Højbro Plads 21, 1200 København K – +45 32 203 203 – info@alfaomegaklinikken.dk