Fillerbehandling med belotero

Vil du gerne have fyldigere læber eller ønsker du at få glattet rynker og fine linjer i ansigtet? Så er en behandling med Belotero filler måske noget for dig.

Belotero er en ikke-permanent ansigtsfiller, som sprøjtes ind ind i eller under huden for at udglatte rynker, give fyldigere løber eller tilføje fylde til kindben og hage.

Behandlinger med Belotero filler udføres af vores behandlere som er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

 • Før behandling med Belotero filler mod smalle læber og nedadvendte mundvige

  Før behandling med Belotero mod nedadvendte mundvige

 • Efter behandling med Belotero filler mod smalle læber og nedadvendte mundvige

  Efter behandling med Belotero mod nedadvendte mundvige

 • Før læbebehandling med Belotero filler

  Før læbebehandling med Belotero

 • Efter læbebehandling med Belotero filler

  Efter læbehandling med Belotero

 • Før behandling med Belotero filler mod mørke rander under øjnene

  Før behandling med Belotero mod mørke rander under øjnene

 • Efter behandling med Belotero filler mod mørke rander under øjnene

  Efter behandling med Belotero mod mørke rander under øjnene

 • Læber før behandling med Belotero filler

  Læber før behandling med Belotero

 • Læber efter behandling med Belotero filler

  Læber efter behandling med Belotero

 • Før behandling med belotero filler mod panderynker

  Panderynker før behandling med Belotero

 • Efter behandling med Belotero filler mod panderynker

  Pande efter behandling med Belotero

Kontakt os

Bestil tid via vores onlinebooking til en uforpligtende forkonsultation hos Alfa Omega Klinikken. Hvis du har yderligere spørgsmål om Belotero, er du også velkommen til at kontakte os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk.

Behandlingsvejledning

Kundeinformation ved behandling med Belotero
– af speciallæge Lisa Bak Lauersen
Revideret 01.03.2018 – Revideres 01.03.2020

Baggrund for behandling med Belotero
Belotero, en ikke-permanent filler, som bruges til at udfylde de lidt dybere rynker i ansigtet, finere linjer/rynker fx omkring munden, i panden eller for at skabe volumen ved kindben.

Forundersøgelse
Forud for behandlingen gives en grundig information, om hvad Belotero er, og hvordan behandlingen foregår. Du drøfter behandlingsmuligheder med klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Du skal ved forundersøgelsen indledningsvis besvare spørgsmål vedrørende din helbredstilstand, medicinindtag samt eventuelle sygdomme. Dette er vigtigt for at afgøre om behandlingen er egnet til dig. Endvidere fortæller vi dig, hvilke resultater du kan forvente, hvor længe behandlingsresultatet forventes at holde samt et skøn over behandlingens samlede pris. Du er velkommen til at tage et familiemedlem, ven eller veninde med som din bisidder til forkonsultationen. Du skal have minimum 48 timers betænkningstid, før du må behandles.

Før behandlingen
Først fjernes eventuel make-up. Før behandlingen tages der billeder til dokumentation af de områder, der ønskes behandlet. Billederne bliver gemt forsvarligt og bliver ikke offentliggjort. Du tilbydes inden behandlingen en bedøvende salve på det hudområde, der behandles.

Selve behandlingen
Behandlingen foregår i liggende stilling. Belotero sprøjtes ind under huden. Smerteoplevelse er meget individuel og afhængig af det område, der skal behandles. Det sted i ansigtet som typisk er mest ømskindet omkring læberne. Du mærker et lille stik, og herefter kan det spænde en del i huden, når filleren sprøjtes ind.

Resultatet ses umiddelbart efter, dog vil der forekomme hævelse de første par dage, hvilket gør at virkningen ser lidt mere voldsom ud de første dage. Når hævelsen aftager ses det endelige resultat. Virkningen holder i ca. 4-12 måneder. Der aftales evt. en tid til kontrol 14 dage efter behandlingen. Behandlingen skal gentages for at opretholde virkningen.

Bivirkninger
Hævelse, rødme og blå mærker ses normalt efter indsprøjtningen, især ved behandling i og omkring læberne. Eventuel ispose pakket ind i et tyndt stykke stof på det behandlede område. Dog må det maksimum nedkøles i et kvarter af gangen. Der skal være pauser ind i mellem.

Endvidere anbefales du at ligge højt med hovedet om natten samt undgå at sove på maven eller siden de første 2-3 døgn, indtil hævelsen er aftaget. Meget sjældent vil hævelsen blive mere udtalt og kan give et udslæt, der forsvinder i løbet af et par uger. Området kan føles ‘knudret’ i de første uger til en måned efter behandlingen, men det vil ikke kunne ses. Efter 1-2 uger føles Belotero blødt ligesom det øvrige væv. Alvorlige komplikationer som blindhed, nervelammelse samt vævsdød kan forekomme, hvis rynkefyldstoffet ikke bruges korrekt. Alle fillers (ikke permanente, hyalonsyre) kan opløses med stoffet hyaluronidase. Hyaluronidase findes på klinikken.

Kontakt sygeplejersken på det udleverede telefonnummer, hvis ubehaget varer ved eller du på anden måde føler dig utryg.

Holdbarhed
Det er meget individuelt, hvor lang tid behandlingen holder. Det afhænger af flere forhold, som fx hudens struktur, din livsstil, alder, området der er behandlet, ønsket perfektionsgrad samt behandlerens injektionsteknik. Vi ved fra kliniske studier, at påfyldning og opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden. Normalt varer resultatet i 4-12 måneder. Korrektionen forsvinder gradvist, og til sidst ser din hud ud som før behandlingen. Opfølgningsinjektioner er med til at bibeholde korrektionen. Mange vælger at få foretaget en ny behandling inden for et år efter behandlingen af rynker og inden for 6 måneder efter læbeformning. 

©Alfa Omega Klinikken – Højbro Plads 21, 1200 København K – +45 32 203 203 – info@alfaomegaklinikken.dk