Slip af med dine rynker på naturligvis

Har du panderynker, smilerynker, tandkødssmil eller bekymringsrynker, som du gerne vil af med? Vil du samtidig gerne sikre dig, at du får et naturligt, smukt resultat? Så prøv en af vores behandlinger til reducering af rynker og fine linjer.

Hos Alfa Omega Klinikken bestræber vi os altid på at skabe naturlige, smukke resultater – og derfor betragter vi behandlingen af rynker og linjer som en ekspertopgave. Behandling og reducering af rynker og linjer skal til hver en tid skabe resultater, der er i balance og harmoni med dit ansigt, så dit udseende og din udstråling bliver friskere, sundere og gladere. Hos Alfa Omega har vi mere end 20 års erfaring med behandling af rynker og linjer, så hos os er du altid i trygge hænder.

Læs mere om behandlingsmulighederne herunder:

Botox nedtoner alderstegn som rynker og linjer og fremhæver dine unikke træk, så du efterlades med et mere friskt udseende. Botox har en muskelafslappende effekt og er ideel til behandling af bekymringsrynken mellem øjnene, linjerne i panden eller kragetæerne ved øjnene. Resultatet ses ofte 7-10 dage efter behandlingen og varer typisk tre til fire måneder. Ved fornyet behandling vil effekten vare længere og rynkernes dybde reduceres gradvist. Alfa Omega arbejder for et naturligt udseende, og vi skræddersyr derfor en behandling til netop dit ansigt, så du bevarer dine unikke træk og opnår et naturligt fornyet udseende.

Få mere information om behandling med Botox »

Ikke-permanente ansigtsfiller-behandlinger afhjælper skånsomt tegn på aldring. Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi fillers fra Juvéderm. Ansigtsfillers bruges til at udfylde rynker og linjer og tilføjer diskret fylde. En filler-behandling glatter og opfrisker huden, sådan du får et naturligt og smukkere udseende.

Læs mere om fillerbehandlinger med Juvéderm »

Kontakt os

Book tid hos en af vores specialister til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.