Forkæl din krop med massage

Afslappende massage der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen udenfor døren.

Hot stone massage
Vil du forkæle dig selv med en uforglemmelig omgang hot stone massage? Hot stone massage er en massagefor, hvor man bruger opvarmede sten i forlængelse af sine hænder til at massere. De varme sten hjælper dig med at slappe helt af i kroppen, sådan musklerne bedre kan masseres.

Relax massage
Særdeles blid og afspændende Pro-Sleep massage, der indledes med en varm og blød fodpakning ”Soothing Oil Wrap”, som giver en dyb og beroligende effekt på krop og sind, samt meget blødgørende på tør hud. Anbefales til dig som ønsker den totale følelse af ro, velvære og forkælelse.

Aroma massage
Dybdegående massage med økologiske, opvarmede olier. Vi tilpasser massagens intensitet på de fokusområder, som du har mest behov for.

Hot stone massage i København K

Kontakt os

Vil du bestille tid til massage? Så kontakt os på tlf. 32 203 203. Du er også velkommen til at sende os en mail på: info@alfaomegaklinikken.dk