Forkæl din krop med massage

Trænger du til at forkæle dig selv eller en du holder af? Få en pause fra hverdagens stress og jag med en afslappende massage og wellness i lækre omgivelser. Kom i balance og stress af med en af vores eksklusive behandlinger.

Hot stone massage – massage med varme sten
Vil du forkæle dig selv med en uforglemmelig omgang Hot Stone massage? Hot stone massage er en massageform, hvor man bruger opvarmede sten i forlængelse af sine hænder til at massere. De varme sten hjælper dig med at slappe helt af i kroppen, sådan musklerne bedre kan masseres. De varme sten løsner spændingerne og blokeringer og er helt fantastisk til nakke-, skulder-, ryg- og lændesmerter. Derudover modvirker Hot Stone massage stress og muskelspændinger og mange oplever større velvære og bedre søvn.

Relax massage – wellness massage
Få for alvor slappet af i en travl hverdag med vores eksklusive wellness massage. Relax massage er en særdeles blid og afspændende Pro-Sleep massage, som indledes med en varm og blød fodpakning ”Soothing Oil Wrap”, der giver en dyb og beroligende effekt på krop og sind, samt virker meget blødgørende på tør hud. Denne massage efterlader kroppen helt afslappet og i balance. Denne massageform anbefales til dig, som ønsker den totale følelse af ro, velvære og forkælelse.

Aroma massage
Få et pusterum i hverdagens stress med en Aroma massage hos vores dygtige behandlere. Aroma massage er en dybdegående massage, hvor der anvendes økologiske, opvarmede olier. Vi tilpasser massagens intensitet på de fokusområder, som du har mest behov for, sådan du bliver løsnet op og kan føle dig tilpas og i balance. Denne massageform er specielt velegnet til dig, som har spændte muskler og ophobede affaldsstoffer i kroppen på grund af træning.

Hot stone massage i København

Kontakt os

Vil du bestille tid til massage eller har du specielle ønsker til massage for to f.eks. par-massage, veninde-massage eller lignende? Så kontakt os på tlf. 32 203 203 eller mail info@alfaomegaklinikken.dk