Få en eksklusiv voksbehandling

Vil du gerne slippe for uønskede hår og evige barberinger? Forkæl dig selv med professionelle voksbehandlinger og få fjernet dine uønskede hår. Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi hårfjerning med voks til både mænd og kvinder. Vores behandlere har mange års erfaring med voks af forskellige områder i ansigtet bl.a voks af overlæbe, hage og kæbe. Derudover har de også erfaring med voks af armhuler, arme, lænd, lår, underben, hele ben, ryg osv.

Vores voksbehandlinger fjerner hårene med roden. Det betyder, at du er hårfri i en længere periode. Vi anvender en skånsom voks til de sarte områder, hvor huden efterlades blød og fin. For at kunne vokse hårene skal de have en længde på minimum 5 mm. Undgå sol/solarium før og efter behandlingen samme dag.
Anvend meget gerne en peeling i badet samme dag før din voks behandling.

Sådan forbereder du dig til voksbehandlingen:
Huden skal eksfolieres dagen før. Brug ingen bodylotion på selve dagen. Hårets længde skal være min. 5 mm. Hvis du har skrabet håret, så skal der gå ca. 2-3 uger før din voksbehandling.

Kontakt os

Kom hårene til livs og få en smuk hud. Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid til en eksklusiv voksbehandling? Så ring til os på tlf. 32 203 203 eller send en mail til info@alfaomegaklinikken.dk.