Få et smukt og naturligt løft

Hvis man har mere end en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben kan det være nødvendigt at fjerne noget af huden – fx foran ørene og under hagen. Det kalder vi hos Alfa Omega Klinikken et Hollywood lift.

Et Hollywood lift afhjælper slaphed på huden på kinderne, nedsynkning af øverste del af kinder, dybe furer mellem næse og mund, ujævn kæbelinie (hamsterposer), samt rynker på øvre del af halsen.

En ansigtsløftning er en operation med korrektion af slap hud og væv på nederste 2/3 af ansigtet og evt. på halsen. Hvis man synes, at ens ansigt begynder at se ældre ud, når man ser sig i spejlet, og det er hele den nederste del af ansigtet, der er sunket nedad, og som, sammen med halsen, er slap, kan man have glæde af en ansigtsløftning. Der findes mange forskellige former for ansigtsløftning, lige fra mindre klassiske ansigtsløftninger lidt ned over kinderne, til store indgreb over kinderne og hele halsen. Hvordan hvert enkelt tilfælde skal udføres, afhænger af, hvor store dine aldersforandringer er, og hvor meget du ønsker at få korrigeret. Den endelige beslutning om hvilken type ansigtsløftning der skal udføres, foretages sammen med plastikkirurgen, efter en gennemgang af de forskellige muligheder samt oplysning om, hvad slutresultatet sandsynligvis vil være.

 • Før hollywood lift

  Før Hollywood lift

 • Efter hollywood lift

  Efter Hollywood lift

 • Før hollywood løft og PDO-tråde

  Før Hollywood lift og PDO-tråde

 • Efter hollywood løft på kvinde

  Efter Hollywood lift OG PDO-tråde

 • Før hollywood løft på kvinde

  Før Hollywood lift

 • Efter hollywood løft på under-ansigts

  Efter Hollywood lift

 • Før hollywood lift

  Før Hollywood lift

 • Efter hollywood lift

  Efter Hollywood lift

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores Hollywood løft eller ønsker du at bestil tid til en forkonsultation hos vores speciallæge? Så ring til os på tlf. 32 203 203 eller send en mail til info@alfaomegaklinikken.dk.

Behandlingsvejledning

Generelt om Hollywood lift
Hvis man har mere end en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben kan det være nødvendigt at fjerne noget af huden – fx foran ørene og under hagen. Det kalder vi hos Alfa Omega Klinikken et Hollywood lift. Denne behandling kombineres med hudforyngende PDO tråde (se behandlingsvejledning – Tråde PDO / MESO).

Et Hollywood lift afhjælper slaphed på huden på kinderne, nedsynkning af øverste del af kinder, dybe furer mellem næse og mund, ujævn kæbelinie (hamsterposer), samt rynker på øvre del af halsen.En ansigtsløftning er en operation med korrektion af slap hud og væv på nederste 2/3 af ansigtet og evt. på halsen. Hvis man synes, at ens ansigt begynder at se ældre ud, når man ser sig i spejlet, og det er hele den nederste del af ansigtet, der er sunket nedad, og som, sammen med halsen, er slap, kan man have glæde af en ansigtsløftning. Der findes mange forskellige former for ansigtsløftning, lige fra mindre klassiske ansigtsløftninger lidt ned over kinderne, til store indgreb over kinderne og hele halsen. Hvordan hvert enkelt tilfælde skal udføres, afhænger af, hvor store dine aldersforandringer er, og hvor meget du ønsker at få korrigeret. Den endelige beslutning om hvilken type ansigtsløftning der skal udføres, foretages sammen med plastikkirurgen, efter en gennemgang af de forskellige muligheder samt oplysning om, hvad slutresultatet sandsynligvis vil være.
Der er ved alle behandlinger 1 uges betænkningstid. Der er mulighed for at tage en bisidder med til forkonsultationen inden behandlingen.

Et Hollywood lift afhjælper:
1. Slaphed af huden på kinderne.
2. Nedsynkning af øverste del af kinder.
3. Dybe furer mellem næse og mund.
4. Ujævn kæbelinje (hamsterposer).
5. Rynker på øvre del af halsen

Før operationen
Spiser man fx magnyl, kodimagnyl, fiskeolie eller anden blodfortyndende medicin, skal man informere plastikkirurgen herom, og holde pause minimum en uge før. Det er en god ide, at have været i bad på operationsdagen og vasket især det område der skal opereres grundigt. Det gælder også håret, hvis man skal opereres i ansigtet.

Efter operationen
Skal man tage det med ro i en uges tid. De første dage må man ikke tage hovedet nedad, ikke drikke meget varme drikke eller tygge store eller hårde bøffer. Man skal helst sove med hovedet højt om natten.

Eventuelle komplikationer
Blødning, infektion, grimme ar, føleforstyrrelse, hævelse, smerter, asymetri , nervelæssion, vævstab, sårruptur, pigmentforandringer, allergisk reaktion, arknude, resterende løs hud.

Bivirkninger
Der kan forekomme lidt blodig siven fra operationssåret. Arrene kan være lidt røde og hævede i de første 2-8 uger. Misfarvningerne fortager sig normalt i løbet af 14 dage, men der er enkelte, der får røde fortykkede ar efter et par uger, som er en overreaktion på helingsprocessen. De kan behandles med homon-indsprøjtninger i arret eller eventuelt skære arret væk.

Holdbarhed
Et Hollywood lift holder typisk i 4-7 år alt efter alder, gener og hudkvalitet.

LBL den 20/2-2018 revideres 20/2-2020

©Alfa Omega Klinikken – Højbro Plads 21, 1200 København K – 32 203 203 – info@alfaomegaklinikken.dk