Få et smukt og naturligt løft

Hvis man har mere end en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben kan det være nødvendigt at fjerne noget af huden – fx foran ørene og under hagen. Det kalder vi hos Alfa Omega Klinikken et Hollywood lift.

Et Hollywood lift afhjælper slaphed på huden på kinderne, nedsynkning af øverste del af kinder, dybe furer mellem næse og mund, ujævn kæbelinie (hamsterposer), samt rynker på øvre del af halsen.

En ansigtsløftning er en operation med korrektion af slap hud og væv på nederste 2/3 af ansigtet og evt. på halsen. Hvis man synes, at ens ansigt begynder at se ældre ud, når man ser sig i spejlet, og det er hele den nederste del af ansigtet, der er sunket nedad, og som, sammen med halsen, er slap, kan man have glæde af en ansigtsløftning. Der findes mange forskellige former for ansigtsløftning, lige fra mindre klassiske ansigtsløftninger lidt ned over kinderne, til store indgreb over kinderne og hele halsen. Hvordan hvert enkelt tilfælde skal udføres, afhænger af, hvor store dine aldersforandringer er, og hvor meget du ønsker at få korrigeret. Den endelige beslutning om hvilken type ansigtsløftning der skal udføres, foretages sammen med plastikkirurgen, efter en gennemgang af de forskellige muligheder samt oplysning om, hvad slutresultatet sandsynligvis vil være.

 • Før hollywood lift og fjernelse af løs hud i ansigtet

  Før Hollywood lift

 • Efter hollywood lift og fjernelse af løs hud i ansigtet

  Efter Hollywood lift

 • Før hollywood lift

  Før Hollywood lift

 • Efter hollywood lift

  Efter Hollywood lift

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores Hollywood lift, eller ønsker du at bestille tid til en forkonsultation hos vores speciallæge? Så ring til os på tlf. 32 203 203.

Behandlingsvejledning

Generelt om Hollywood lift
Hollywood lift er et ”mini” løft lavet i lokalbedøvelse. Det er et løft, som ikke giver så stor en opstramning som et stort ansigtsløft som man normalt udfører i fuld narkose.

Ved et mini løft løsner man ikke huden helt ned på kinderne eller på halsen, på den måde undgår man større/langvarige hævelser, således at du kan gå på arbejde dagen efter operationen, så længe du ikke har et hårdt fysisk arbejde.

Hvis man har mere end en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben kan det være nødvendigt at fjerne noget af huden – fx foran ørene og under hagen. Det kalder vi hos Alfa Omega Klinikken et Hollywood lift. Denne behandling kombineres med hudforyngende PDO løftetråde (se behandlingsvejledning – Tråde PDO / MESO).

Et Hollywood lift afhjælper slaphed af huden på kinderne, nedsynkning af øverste del af kinder, dybe furer mellem næse og mund, ujævn kæbelinie (hamsterposer), samt rynker på øvre del af halsen. En mini ansigtsløftning er en operation med korrektion af slap hud og væv på nederste 2/3 af ansigtet og evt. på halsen. Hvis man synes, at ens ansigt begynder at se ældre ud, når man ser sig i spejlet, og huden på den nederste del af ansigtet er blevet slap og folder langs kæbelinien, kan man have glæde af en ansigtsløftning.
Det vi gør, er at fjerne noget hud foran ørerne ned til kæbekanten, lægge nogle løftetråde igennem arret ned på kinden, for at holde sammen på arret og bevare løftet længere tid. Endvidere sætter vi en ”holdetråd” i dybden, også for at bevare løftet længere. Arret bliver lige foran øret og lidt om bag øret.

Operationen holder ca. 3-5 år alt efter alder, levevis, gener og hudkvalitet.

Der er ved alle behandlinger 1 uges betænkningstid. Der er mulighed for at tage en bisidder med til forkonsultationen inden behandlingen.

Et Hollywood lift afhjælper:
1. Slaphed af huden på kinderne.
2. Nedsynkning af øverste del af kinder.
3. Dybe furer mellem næse og mund.
4. Ujævn kæbelinje (hamsterposer).
5. Rynker på øvre del af halsen

Før operationen
Spiser man fx magnyl, kodimagnyl, fiskeolie eller anden blodfortyndende medicin, skal man informere plastikkirurgen herom, og holde pause minimum en uge før. Det er en god ide, at have været i bad på operationsdagen og vasket især det område der skal opereres grundigt. Det gælder også håret, hvis man skal opereres i ansigtet.

Efter operationen
Skal man tage det med ro i en uges tid. De første dage må man ikke tage holde hovedet nedad, ikke drikke meget varme drikke eller dyrke hård sport. tygge store eller hårde bøffer. Man skal helst sove med hovedet højt om natten. Det er en god ide, at købe tape (micropore) til at lægge ovenpå arret efter trådene er taget. Gerne indtil arene ikke røde længere.

Eventuelle komplikationer
Blødning, infektion, grimme ar, føleforstyrrelse, hævelse, smerter, asymmetri, nervelæssion (fx føle forstyrrelse ved arret), vævstab, sårruptur, pigmentforandringer, allergisk reaktion, arknude, resterende løs hud (specielt på kinderne ud for mundvigene, kan det være svært ved denne metode, at stramme folder helt op), træk på øreflippen.

Bivirkninger
Der kan forekomme lidt blodig siven fra operationssåret. Arrene kan være lidt røde og hævede i de første 2 uger til flere måneder. Misfarvningerne fortager sig normalt i løbet af 14 dage, men der er enkelte, der får røde fortykkede ar efter et par uger, som er en overreaktion på helingsprocessen. De kan behandles med hormon-indsprøjtninger i arret eller eventuelt fjerne arret.

Holdbarhed
Et Hollywood lift holder typisk i ca. 3-5 år alt efter alder, levevis, gener og hudkvalitet.

LBL den 20/2-2018 revideret d. 1/09-2018

©Alfa Omega Klinikken – Højbro Plads 21, 1200 København K – 32 203 203 – info@alfaomegaklinikken.dk