Få en smuk og naturlig hud

Hos Alfa Omega arbejder vi med de medicinske hudplejeprodukter fra hudlæge Dr. Zein Obagi. Obagi er certificeret dermatolog og har igennem 35 år udviklet revolutionerende hudplejeløsninger ud fra en filosofi om at skabe og gendanne sund hud. Hans ZO Skin Health-serie er skånsom for huden, men også meget effektiv. Den er målrettet specifikke hudproblemer som f.eks. pigmentforandringer, arvæv og acne.

Zo Skin Health produkter

Produkter til ethvert behov

ZO Skin Health-serien indeholder en bred vifte af produkter og behandlinger til professionelt brug, men også til daglig brug derhjemme.

ZO STIMULATION PEEL (ANTI-AGING)
En hurtigt virkende og stimulerende behandling, som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser. Cellefornyelsen øges og rynker og fine linier modvirkes. Huden efterlades straks meget blød og ensartet med en flot glød. Et quick-fix i frokostpausen, hvis du skal til fest om aftenen. Eller i et kurforløb, hvor du vil have optimal og holdbar effekt.

ZO ULTRA HYDRATION TREATMENT (ANTI-AGING)
En ultimativt fugtgivende hudbehandling med stimulerende effekt. Fugtbalancen genoprettes, hudtonen ensartets og fine linier og rynker forebygges. I samme behandling får du også en ansigts- og nakkemassage med beroligende vitaminrige ekstrakter, der lindrer sensitiv eller irriteret hud.

ZO BLEMISH & OIL CONTROL TREATMENT (ANTI-AGING)
Effektiv dybderensende behandling til hud, der bliver fedtet og skinnende i løbet af dagen eller har tilstoppede porer, talg eller acne. Døde hudceller exfolieres væk, mens en specialmaske absorberer og bekæmper talg og urenheder.
Med i behandlingen får du desuden en ansigts- og nakkemassage, der køler, beroliger og lindrer irriteret hud og acne-udbrud. Huden stimuleres og aktiveres og efterlades renere og mere klar.

ZO SKIN BRIGHTENING TREATMENT (ANTI-AGING)
Den ultimative “Red Carpet Treatment”. En luksuriøs behandling, der kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthæmmere, vitaminer og stimulerende ingredienser, som øjeblikkeligt opstrammmer huden, ensarter hudtonen og gør huden blød med en vidunderlig glød. Efterfølgende får du en ansigts- og nakkemassage, der øger cirkulationen, samt en specialmaske med stærkt aktive ingredienser, der har en skøn afstressende virkning.

ZO HYDRA FILL UP
SOS-behandling til dehydreret, tør og sensitiv hud. Fugtbalancen genoprettes øjeblikkeligt, mens de lindrende og kølende ingredienser beroliger huden og gør den blød og gennemfugtet.

ZO BRIGHT UP
“Askepot-behandling” til dig, som har brug en opfriskende behandling nu og her, så du er klar til aftenen. Indeholder exfoliering og specialmaske, der fjerner døde hudceller, virker fugtgivende og giver huden ny glød og udstråling.

ZO CLEAR UP
En klassisk dybderens i sin mest potente og effektive form. Her får du ekstra exfoliering med aktiverende sera, der virker udrensende og hudforyngende, øger cellefornyelsen og efterlader huden blød og strålende. Indeholder desuden kraftige antioxidanter og antiinflammatoriske ingredienser, som hjælper med at beskytte huden mod fremtidige skader.

Kontakt os

Kontakt os på tlf. 32 203 203 eller mail  info@alfaomegaklinikken.dk, hvis du har spørgsmål til produkterne, eller ønsker at foretage en bestilling.

Vi sender til hele Danmark, hvis ikke du har mulighed for at komme forbi klinikken og hente produkterne.