Fokus på aldersforandringer og solskader

Beauté Pacifique er en dansk hudplejeserie, der virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Firmaet Beauté Pacifique blev grundlagt af Flemming K. Christensen i 1997 efter mange års samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer med fokus på udvikling af diagnose-apparatur til kortlægning af hudens tilstand før og efter brug af lægemidler.

Beauté Pacifique-linjen omfatter på nuværende tidspunkt næsten 50 produkter inden for kategorien derma-kosmetik – eller cosmeceuticals, som det kaldes internationalt. Derma-kosmetik er skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger tæt på grænsen mellem kosmetik og lægemidler.

Beauté Pacifique – Få et hudplejeprogram, der passer til din hud

Hos os er det Alfa Omega, at dine hudplejeprodukter passer til din hud. Derfor vejleder og rådgiver vi om hudplejeprodukter, da den korrekte sammensætning er vigtigt for at opnå et optimalt resultat. Da vores hud er forskellig, er det også forskelligt hvilke produkter, at vi skal bruge. Få et hudplejeprogram, der passer netop din hud hos Alfa Omega Klinikken.

Beauté Pacifique hudplejeprodukter

Kontakt os

Kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk, hvis du har spørgsmål til produkterne, eller ønsker at foretage en bestilling. Vi sender til hele Danmark, hvis ikke du har mulighed for at komme forbi klinikken og hente produkterne. Se vores åbningstider her.