Silhouette Soft trådbehandling

Behandlingsforløbet starter med en mindre lokalbedøvelse og derefter bliver Silhouette Soft®-tråde indført ved hjælp af nål. Silhouette Soft® kan udføres på forskellige områder, bl.a. underkæbe, hals, ansigtetskonturer, kinder, kindben, og øjenbryn. Proceduren kræver ikke snit og gennemføres med et lille nålestik i huden og tager ca. 60 min. Behandlingen kræver 2-3 dages restitution. Silhouette Soft® er et mini-løft og har en effekt på op til 18 måneder. Proceduren må kun udføres af en læge, som er trænet i brugen af Silhouette Soft®.

 • Før behandling med silhouette soft facelift

  Før Silhouette Soft facelift

 • Efter behandling med silhouette soft facelift

  Efter Silhouette Soft Facelift

Kombination af trådløft og fjernelse af hud

Trådløft alene giver en vis opstramning, men man fjerner ikke noget hud. Hvis man har mere end en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben, kan det være nødvendigt også at fjerne noget hud – f.eks. foran ørerne. Det vil langsigtet give et bedre og mere holdbart resultat. Det bliver dog stadig ikke så holdbart og opstrammende som et decideret ansigtsløft, men kombinationen af tråde samt fjernelse af hud giver et mere tilfredsstillende resultat til en langt billigere pris.

Eventuelle komplikationer: Blødning, infektion, ar, føleforstyrrelser, vævstab, resterende løs hud, nervelæsion.

Kontakt os

Ønsker du at bestille tid til et ansigtsløft med tråde? Bestil en forkonsultation ved at ringe til os på tlf. 32 203 203 eller sende en mail til info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.

Behandlingsvejledning

Formål

Opstramning af slap hud og væv – overvejende på kinder, nedre del af ansigtet samt øjenbryn – hos patienter med mindre aldersforandringer.

Generelt 

En ansigtsløftning er en operation med korrektion af slap hud og væv på nederste 2/3 af ansigtet og evt. på halsen. Hvis man synes, at ens ansigt begynder at se ældre ud, når man ser sig i spejlet, og det er hele den nederste del af ansigtet, der er sunket nedad, og som, sammen med halsen, er slap, kan man have glæde af en ansigtsløftning. Der findes mange forskellige former for ansigtsløftning, lige fra mindre klassiske ansigtsløftninger lidt ned over kinderne, til store indgreb over kinderne og hele halsen. Hvordan hvert enkelt tilfælde skal udføres, afhænger af, hvor store dine aldersforandringer er, og hvor meget du ønsker at få korrigeret. Den endelige beslutning om hvilken type ansigtsløftning der skal udføres, foretages sammen med plastikkirurgen, efter en gennemgang af de forskellige muligheder samt oplysning om, hvad slutresultatet sandsynligvis vil være. Se ”information om ansigtsløftning”.

Silhouette Soft ansigtsløft (trådløft)

Dette er en mindre og hurtig behandling, som kan udføres i lokalbedøvelse alene. Behandlingen er beskrevet siden 2007 og trådene er FDA godkendte(FDA er sundhedsstyrelsen i USA). Der indsættes 2-4 tråde med en slags modhager (Cones) i hver side. Herefter strammes trådene så huden trækker sig sammen og dermed løfter kinder og/eller nedre del af ansigtet inkl. kæbelinien. Der anvendes 2-4 tråde på hver side.

Yderligere oplysning om Silhouette Soft Lift se www. silhouette-soft.com

Fordelen ved Silhouette Soft Lift er et mindre indgreb i lokalbedøvelse og desuden, at man er hurtigt tilbage på arbejdet igen, sædvanligvis efter 2-4 dage.

Silhouette Soft afhjælper:

 1. Moderat slaphed af huden på kinderne.
 2. Nedsynkning af øverste del af kinder.
 3. Dybe furer mellem næse og mund.
 4. Ujævn kæbelinie (hamsterposer).

Egnede patienter til Silhouette Soft:

 1. Yngre patienter der ikke behøver en større ansigtsløftning endnu, aldersgruppe ca. 35-50 år.
 2. Patienter der ikke tør få lavet en rigtig operativ ansigtsløftning.
 3. Patienter der tidligere har fået en ansigtsløftning, og som nu ønsker en lille opstramning.
 4. Ældre patienter der ikke ønsker en stor ansigtsløftning.

Teknik:
Der lægges lidt lokalbedøvelse hvert sted hvor en tråd skal indsættes. Herefter trækkes trådene i fedtlaget lige under huden gennem de områder der skal løftes. Når trådene er på plads, strammes de passende, så huden forkortes, og der opstår et pasende løft af området. Herefter klippes tråd enderne. Der sættes evt. plaster over kinderne.

Forløb:
Efter behandlingen lægges evt. en mindre bandage med plaster, som dækker kinder. Plastret fjernes som regel efter 1-2 døgn. Evt. tråde fjernes som regel efter ca. 1 uge. Man skal være forsigtig med ikke at gnubbe, gnide og massere de første 2-3 uger efter operationen. Arbejdet kan som regel påbegyndes igen efter 2-3 dage, evt. med make-up. Sport efter ca. 4 uger.

Bivirkninger:
Der er smerter det første døgns tid, herefter er der en følelse af stramning over de behandlede områder. Det opererede område på kinder, evt. hals, er let hævet og misfarvet og det tager ca. 1- 2 uger for dette er forsvundet. Der kan være midlertidige føleforstyrrelser med nedsat følesans over det behandlede område.

Komplikationer: 

Mest almindelige komplikation er, smerter som forsvinder på 2-4 dagen. Rynker over trådene i ansigtet kan evt. ses op til ca. 2-3 uger efter behandlingen. Trådene kan evt. føles i starten. Blodansamlinger og Infektioner forekommer uhyre sjældent.

Forventet resultat:
En naturlig udglatning af aldersforandringer i mellemansigtet, de nederste 2/3 af ansigtet og langs kæbelinien.

Holdbarhed:
Resultatet er ikke permanent. Foreløbige undersøgelser viser at holdbarheden er ca. 1-1 ½ år. Man kan få indsat ekstra tråde, når effekten begynder at aftage. Behandlingen kan gentages, når der ikke længere er effekt. Hvis der er større aldersforandringer kan et tråd løft ikke i længden erstatte en rigtig ansigtsløftning. Der er ved alle behandlinger 1 uges betænkningstid. Man kan have en bisidder med ved konsultationen inden behandlingen.

LBL den 20/2-2018 revideres 20/2-2020

©Alfa Omega Klinikken – 2013 Højbro Plads 21, 1200 København K – +45 32 203 203 – info@alfaomegaklinikken.dk