Revolutionerende PDO-tråde

PDO-tråde er den nyeste revolutionerende behandling til mindre opstramning af ansigtshuden samt udglatning af fine linjer og forbedring af hudens struktur. På den måde kan kirurgi måske helt kan undgås. Disse tråde er lavet af PDO (polydioxanon), som er magen til trådene, der anvendes i kirurgiske net og masker.

Når trådene indføres fungerer det som et ”stillads” for huden og modvirker virkningen af tyngdekraften. Disse net af tråde kan også forme ansigtet ved at løfte og støtte ønskede konturer. Trådene gør huden elastisk og giver fylde uden at ødelægge mikrocirkulationen. Der er derfor ingen risiko for synlige defekter og begrænset mimik Til behandlingen bruges lokalbedøvelse og behandlingen efterlader ingen ar. Let hævelse, rødme og blå mærker er forbigående, og indstiksstederne heler hurtigt.

PDO-tråde stimulerer løbende kollagen syntesen under huden. Resultatet ses umiddelbart og forbedres de første 2 måneder. Trådene absorberes langsomt og vil forsvinde helt i løbet af 4-6 måneder. Behandlingen efterlader collagen spor i underhuden og derfor fortsætter den udglattende virkning i 12-15 måneder.

PDO-tråde er non-toxic, non-pyrogenic og fri for tungmetaller.

  • Før trådløft med PDO-tråde i ansigtet hos Alfa Omega

    Før tråd- og fillerbehandling

  • Efter behandling med PDO-tråde - ansigtsløft hos Alfa Omega

    Efter tråd- og fillerbehandling

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores PDO-tråde, eller ønsker du at bestille tid til en forkonsultation? Ring til os på tlf. 32 203 203.