Revolutionerende PDO-tråde/Meso-tråde

PDO Tråd Lift/Meso tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og løftning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås. Disse tråde er lavet af PDO (polydioxanon), som er magen til trådene, der anvendes i kirurgiske net og masker.

Når trådene indføres fungerer det som et ”stillads” for huden og modvirker virkningen af tyngdekraften. Disse net af tråde kan også forme ansigtet ved at løfte og støtte ønskede konturer. Trådene gør huden elastisk og giver fylde uden at ødelægge mikrocirkulationen. Der er derfor ingen risiko for synlige defekter og begrænset mimik Til behandlingen bruges lokalbedøvelse og behandlingen efterlader ingen ar. Let hævelse, rødme og blå mærker er forbigående, og nåleindstikkene heler hurtigt.

PDO stimulerer løbende kollagen syntesen under huden. Resultatet ses umiddelbart og forbedres de først 2 måneder. Trådene absorberes langsomt og vil forsvinde helt i løbet af 4-6 måneder. Behandlingen giver ingen ar, men efterlader derimod collagen spor i underhuden og derfor fortsætter den opstrammende virkning i 12-15 måneder.

PDO (mono tråde) er non-toxic, non-pyrogenic og fri for tungmetaller.

 • Før trådløft med PDO-tråde/Meso-tråde

  Før tråd- og fillerbehandling

 • Efter behandling med PDO-tråde/Meso-tråde

  Efter tråd- og fillerbehandling

Kontakt os

Vil du vide mere om vores PDO-tråde og Meso-tråde, eller ønsker du at bestille tid til en forkonsultation? Ring til os på tlf. 32 203 203.

Behandlingsvejledning

Formål
Opstramning af slap hud og væv – overvejende på kinder, nedre del af ansigtet samt øjenbryn – hos patienter med mindre aldersforandringer. 

PDO/Meso-tråde
Dette er en mindre og hurtig behandling, som kan udføres i lokalbedøvelse alene. Inden for PDO-tråde findes rent opstrømmende og hudforyngrende tråde samt løftetråde. Løftetrådende giver et lille løft med det samme og på længere sigt en øget kollagen produktion, således huden får en foryngring. De opstrømmende tråde lægges på kryds og tværs i det område, hvor man ønsker en foryngelse og opstramning af huden.

PDO/Meso-tråde afhjælper:

 1. Moderat slaphed af huden på kinderne.
 2. Nedsynkning af øverste del af kinder.
 3. Dybe furer mellem næse og mund.
 4. Ujævn kæbelinje (hamsterposer).

Egnede patienter til PDO/Meso-tråde:

 1. Yngre patienter der ikke behøver en større ansigtsløftning endnu, aldersgruppe ca. 35-50 år.
 2. Patienter der ikke tør få lavet en rigtig operativ ansigtsløftning.
 3. Patienter der tidligere har fået en ansigtsløftning, og som nu ønsker en lille opstramning.
 4. Ældre patienter der ikke ønsker en stor ansigtsløftning.

Teknik:
Der lægges lidt lokalbedøvelse hvert sted, hvor en tråd skal indsættes. Herefter trækkes trådene i fedtlaget lige under huden gennem de områder der skal løftes. Når trådene er på plads, strammes de passende, så huden forkortes, og der opstår et pasende løft af området. Herefter klippes tråd enderne. Der sættes evt. plaster over kinderne. 

Forløb:
Efter behandlingen lægges evt. en mindre bandage med plaster, som dækker kinder. Plastret fjernes som regel efter 1-2 døgn. Evt. tråde fjernes som regel efter ca. 1 uge. Man skal være forsigtig med ikke at gnubbe, gnide og massere de første 2-3 uger efter operationen. Arbejdet kan som regel påbegyndes igen efter 2-3 dage, evt. med make-up. Sport efter ca. 4 uger.

Bivirkninger:
Der er smerter det første døgns tid, herefter er der en følelse af stramning over de behandlede områder. Det opererede område på kinder, evt. hals, er let hævet og misfarvet og det tager ca. 1- 2 uger for dette er forsvundet. Der kan være midlertidige føleforstyrrelser med nedsat følesans over det behandlede område.

Komplikationer:
Mest almindelige komplikation er, smerter som forsvinder på 2-4 dagen. Rynker over trådene i ansigtet kan evt. ses op til ca. 2-3 uger efter behandlingen. Trådene kan evt. føles i starten. Blodansamlinger og Infektioner forekommer sjældent.

Forventer resultat:
En naturlig udglatning af aldersforandringer i mellemansigtet, de nederste 2/3 af ansigtet og langs kæbelinien.

Holdbarhed:
Resultatet er ikke permanent. Foreløbige undersøgelser viser, at holdbarheden er ca. 1-1 ½ år. Man kan få indsat ekstra tråde, når effekten begynder at aftage. Behandlingen kan gentages, når der ikke længere er effekt. Hvis der er større aldersforandringer, kan det blive nødvendigt med et Hollywood løft.  Der er ved alle behandlinger 1 uges betænkningstid. Man kan have en bisidder med ved konsultationen inden behandlingen.

LBL den 20/2-2018 revideres 20/2-2020

©Alfa Omega Klinikken – Højbro Plads 21, 1200 København K – 32 203 203 – info@alfaomegaklinikken.dk