Revolutionerende PDO-tråde/Meso-tråde

PDO Tråd Lift/Meso tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og løftning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås. Disse tråde er lavet af PDO (polydioxanon), som er magen til trådene, der anvendes i kirurgiske net og masker.

Når trådene indføres fungerer det som et ”stillads” for huden og modvirker virkningen af tyngdekraften. Disse net af tråde kan også forme ansigtet ved at løfte og støtte ønskede konturer. Trådene gør huden elastisk og giver fylde uden at ødelægge mikrocirkulationen. Der er derfor ingen risiko for synlige defekter og begrænset mimik Til behandlingen bruges lokalbedøvelse og behandlingen efterlader ingen ar. Let hævelse, rødme og blå mærker er forbigående, og nåleindstikkene heler hurtigt.

PDO stimulerer løbende kollagen syntesen under huden. Resultatet ses umiddelbart og forbedres de først 2 måneder. Trådene absorberes langsomt og vil forsvinde helt i løbet af 4-6 måneder. Behandlingen giver ingen ar, men efterlader derimod collagen spor i underhuden og derfor fortsætter den opstrammende virkning i 12-15 måneder.

PDO (mono tråde) er non-toxic, non-pyrogenic og fri for tungmetaller.

  • Før trådløft med PDO-tråde/Meso-tråde

    Før tråd- og fillerbehandling

  • Efter behandling med PDO-tråde/Meso-tråde

    Efter tråd- og fillerbehandling

Kontakt os

Vil du vide mere om vores PDO-tråde og Meso-tråde, eller ønsker du at bestille tid til en forkonsultation? Ring til os på tlf. 32 203 203.