Få opstramning med et ansigtsløft

Er du træt af poserne og den løse hud ved kæbelinjen? Har du tunge øjenbryn eller løs og rynket hud på halsen? Så er et ansigtsløft med tråde måske løsningen for dig. Det er et ikke-kirurgisk indgreb, der blot kræver lokalbedøvelse. Vores erfarne plastikkirurg Lisa lægger trådene, så du ser et umiddelbart løft og en strammere, mere markeret kæbelinje. Har du dybe furer mellem næsefløjene og mundvigene, kan du også have glæde af et trådløft.

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

PDO-tråde er den nyeste revolutionerende behandling til mindre opstramning af ansigtshuden samt udglatning af fine linjer og forbedring af hudens struktur.

Læs mere om behandling med PDO-tråde her »

Hvis man har mere end en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben kan det være nødvendigt at fjerne noget af huden – fx foran ørene og under hagen. Det kalder vi hos Alfa Omega Klinikken et Hollywood Lift®.

Læs mere om vores Hollywood lift her »

  Hvem egner sig til et trådløft?
  Med alderen mister vi fylde og volumen ved kindbenene; huden poser og vores træk begynder at hænge. Furerne mellem næsefløjen og mundvigene bliver også dybere, så man ser træt og ældet ud. Et trådløft henvender sig til både kvinder og mænd, der ønsker et naturligt og markant løft og en opstramning af den slappe hud – uden at skulle lægge sig under kniven. Resultatet er et yngre, friskere og mere markeret udseende.

  Hvordan foregår behandlingen?
  Selve indgrebet tager ca. 1 time pr. behandlet område, så er du allerede klar til rejse dig fra stolen. Det er altså en langt hurtigere, nemmere og mere smertefri behandling end et kirurgisk ansigtsløft. Og til en langt mere attraktiv pris.

  Kan jeg gå på arbejde bagefter?
  Ja. Med mindre du har et hårdt fysisk arbejde. Det anbefales at tage det med ro de efterfølgende dage og ikke dyrke vild sport.
  Nogle kan opleve mindre blå mærker, som dog kan dækkes med foundation. De forsvinder inden for en uges tid.

  Hvad kan jeg forvente af resultatet, og hvor længe holder det?
  Efter behandlingen ser du et umiddelbart løft og en opstramning af det behandlede område. Du kan være lidt hævet. Allerede efter 6 uger ser du en optimal hudforbedring.

  Den gennemsnitlige holdbarhed på et trådløft er op til 18 måneder afhængig af din alder og hudkvalitet. Herefter kan du overveje endnu et trådløft.

  Hvor hurtigt kan jeg behandles efter en forkonsulation?
  Du har en uges betænkningstid fra forkonsultationen til en eventuel behandling. Bestil tid til forkonsultation hos vores plastikkirurg Lisa Bak. Så ser vi, hvordan vi kan hjælpe dig til et smukt, naturligt resultat.

  Kontakt os

  Har du spørgsmål til vores ansigtsløft, eller ønsker du at bestille tid til en forkonsultation? Ring til os på tlf. 32 203 203.