Naturlig hårfjerning med tråd

Har du uønskede hår i ansigtet, som du gerne vil have fjernet på en effektiv og skånsom måde? Hos Alfa Omega Klinikken har vores kosmetologer mange års erfaring med threading/hårfjerning med tråd.

Threading er en skånsom måde at fjerne hårene i ansigtet på. Metoden stammer fra Mellemøsten og hvor den er blevet brugt til at fjerne hårene med i flere tusinde år. Ved brug af threading fjernes hårene fra roden af på en helt naturlig og økologisk måde uden nogen form for tilsætningsstoffer og kemikalier.

Ved brug af threading/tråd er det muligt at fjerne en hel række hår af gangen samtidig med at metoden også fjerner alle de små hår, som kan være svære at få fat i med en pincet.

Behandlingen foregår ved, at man bruger en tynd fin bomuldstråd, som man ruller hen over hårene, som man ønsker at fjerne. Tråden rører næsten ikke huden, men alligevel kan man godt opleve lidt rødme efter behandlingen. Dog forsvinder den igen i løbet af et par timer. Specielt i områder hvor huden er tynd og følsom, er tråden et godt valg.

Threading - hårfjerning med tråd

Kontakt os

Vil du have ordnet dine øjenbryn eller ønsker du at få fjernet uønskede hår på din overlæbe? Bestil tid til threading/hårfjernelse med tråd ved at ringe til os på tlf. 32 203 203 eller sende en mail til info@alfaomegaklinikken.dk