Alfa omega signatur behandling

Med alderen mister ansigtet sin fylde, huden bliver tyndere og du kan opleve, at du begynder at se træt og uoplagt ud. Du oplever måske at dit ansigtsudtryk ikke længere afspejler, hvordan du har det indeni. Vores Soft Lift ved brug af filler er en ny behandling til at mindske tegn på aldring. Filler er med til at genskabe fugt og fylde i ansigtet samt udglatte rynker og folder.

Med vores Soft Lift behandling kan vi genskabe harmoni imellem dit ydre og indre. Et Soft Lift er et ikke kirurgisk ansigtsløft. Ved hjælp af MD Codes skaber vi et naturligt løft, der giver dig et friskere, sundere og gladere udseende.

Vi bruger Juvederm, som er et af de største fillerbrands på verdensplan. Juvederm består af en glat gel med en yderst veldokumenteret effekt, når det kommer til behandling af rynker, folder og forbedring af ansigtets konturer. Resultatet er en øjeblikkelig foryngelse af ansigtet, der samtidigt forbedrer hudkvaliteten over tid.

BOOK TID »

 • Før alfa omega soft lift mod træt hud

  Før Alfa Omega Signatur Behandling

 • Efter alfa omega soft lift til foryngelse af ansigtet

  Efter Alfa Omega Signatur Behandling

 • Før alfa omega klinikkens signatur behandling - soft lift

  Før Alfa Omega Signatur Behandling

 • Efter alfa omega klinikkens signatur behandling - soft lift

  Efter Alfa Omega Signatur Behandling

Kontakt os

Vil du prøve vores Soft Lift / Alfa Omega signatur behandling? Bestil tid til en gratis forundersøgelse på klinikken via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.