Fornyet glød og vitalitet med mesoterapi

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Mesoterapi giver huden fylde, elasticitet og fasthed samt giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud kan få sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud på den naturlige måde. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden en lang række vitaminer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers, botox og kirurgi.

 • Før behandling med mesoterapi

  Før behandling med mesoterapi

 • Efter behandling med mesoterapi

  Efter behandling med mesoterapi

 • Før mesoterapi

  Før mesoterapi

 • Efter mesoterapi

  Efter mesoterapi

Se vores video om mesoterapi:

I videoen fortæller Mitte Skjold, indehaver af Alfa Omega Klinikken, om hvordan behandlingen foregår. Derudover viser og forklarer Mitte også, hvordan behandlingen udføres samt hvilke fordele, der er ved brug af Mesoterapi.

Kontakt os

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.