Fornyet glød og vitalitet med mesoterapi

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud uden kirurgi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers og botox.

 • Før behandling med mesoterapi

  Før behandling med mesoterapi

 • Efter behandling med mesoterapi

  Efter behandling med mesoterapi

 • Før mesoterapi

  Før mesoterapi

 • Efter mesoterapi

  Efter mesoterapi

Se vores video om mesoterapi:

I videoen fortæller Mitte Skjold, indehaver af Alfa Omega Klinikken, om hvordan behandlingen foregår. Derudover viser og forklarer Mitte også, hvordan behandlingen udføres samt hvilke fordele, der er ved brug af Mesoterapi.

Kontakt os

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.

Behandlingsvejledning

Kundeinformation ved behandling med Mesoterapi
– af speciallæge Lisa Bak Lauersen
Godkendt 2015 – Revideret 2017 – Revideres 2019

Mesoterapi er en forholdsvis ny behandlingsform i Danmark, der gør det muligt, at forbedre din huds tilstand. Helt uden brug af kirurgi. Behandlingen med Mesoterapi udføres med en meget tynd nål, der tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – og en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler, der alle hjælper med at reducere rynker og fine linjer samt forbedrer hudens generelle tilstand og gør den fastere. Behandlingen med Mesoterapi sker med små, lette stik i hudens overflade.

Mesoterapi behandlingen stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden og udover at tilføre elasticitet og fasthed, giver den også huden et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage. Allerede efter første behandling med Mesoterapi kan du se en forbedring af hudens glød og hydrering og efter 4-5 behandlinger, er linjerne mindsket og den slappe hud omformet og fortykket.

Mesoterapi behandlinger
Mesoterapi Light:
Full-face anti-aging behandling med Mesoterapi af hudens overflade, der giver fugt, opstramning og glød til tør og træt hud. Til dig der endvidere ønsker reduktion af grove porer eller acne-ar.
Mesoterapi Mega:
Full-face anti-aging behandling med Mesoterapi af hudens overflade, der giver fugt, opstramning og glød til tør og træt hud.
I denne Mesoterapi behandling er der skruet op for mængden af hyaluronsyre, vitaminer og mineraler til dig, der ønsker reduktion af rygerynker, mørke rande under øjnene eller et soft face-lift uden kniv.

Hvem kan modtage behandlingen ?
Det kan alle mænd og kvinder over 18 år, med tør, trist og grovporet hud. Vi anvender udelukkende Mesoterapi løsninger der er CE-mærket, så som Apriline, SRS og Mesoestetic, hvilket attesterer deres sikkerhed og kvalitet. Indtil videre er mere end 1,5 millioner patienter på verdensplan blevet behandlet med ICTF, hvilket sikrer en unik indsigt i produkterne.

Smerte?
Der kan opstå milde smerter i forbindelse med behandling med anti-aging Mesoterapi (nålene er meget tynde og korte). Din behandler kan tilbyde en lettere overflade bedøvelse i form af Tapin salve for at minimere gener.

Kan man gå på job bagefter?
Ja det kan du med det samme, nogle gange kan Mesoterapi medføre lettere rødme, men den vil hurtigt forsvinde (30 minutter til en time afhængigt af hudens sensitivitet). Lettere blå mærker kan opstå, men kan nemt dækkes med makeup.

Resultat?
Fra den første behandling med Mesoterapi vil du se en forbedring af hudens glød og hydrering. Dit ansigt vil både se friskere og yngre ud. Derefter vil hudens tæthed og hudtone progressivt forbedres. Efter 4 til 5 behandlinger er den slappe hud omformet og fortykket. I tidens løb giver Mesoterapi en ægte forbedring af hudens tekstur og glød.

Kontraindikationer
Der er kontraindikationer i forbindelse med hyaluronsyre. De vedrører personer med: autoimmune sygdomme, allergi, eller hypersensitivtet over for hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, problemer med infektioner eller inflammation omkring injektionszonerne samt gravide eller personer der ammer. Ved din første konsultation vil din behandler forhøre sig omkring din nuværende medicinske og kosmetiske situation og dermed anbefale en løsning der er tilpasset dine behov. 

Mesoterapi og andre medicinske æstetiske behandlinger?
Selvfølgelig kan det lade sig gøre. På grund af en perfekt biokompatibilitet kan Mesoterapi både udføres uafhængigt og i forbindelse med andre medicinske -æstetiske behandlinger som f.eks. Peeling, Filler og Botox samt laser. En sådan kombineret terapi forstærker effekten af de forskellige behandlinger for et synligt og længerevarende resultat.