Fornyet glød og vitalitet

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Behandlingen stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Derudover giver behandlingen huden fylde, elasticitet og fasthed samt giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud kan få sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere, glattere, sundere og fastere hud på den naturlige måde. Denne behandling giver et sikkert resultat, hvor din naturlige karakter bevares. Udover at give din hud fugt og slapt væv mere fylde, kan Mesoterapi også reducere fine linjer og ar, samtidig med at den genopbygger din hud.

Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden en lang række vitaminer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers, botox og kirurgi.

BOOK TID »

 • Før behandling med mesoterapi hos Alfa Omega Klinikken

  Før behandling

 • Efter behandling med mesoterapi hos Alfa Omega Klinikken

  Efter behandling

 • Før behandling med mesoterapi i København

  Før behandling

 • Efter behandling med mesoterapi i København

  Efter behandling

Video om mesoterapi

I videoen fortæller Mitte Skjold, indehaver af Alfa Omega Klinikken, hvordan behandlingen foregår. Derudover viser og forklarer Mitte også, hvordan behandlingen udføres samt hvilke fordele, der er ved brug af netop Mesoterapi.

Kontakt os

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.