Videnskabeligt dokumenteret metode

Kleresca® Skin Rejuvenation er en helt ny teknologi til behandling af acne, ar og alderstegn. Behandlingen er baseret på en ny dermatologisk innovation, hvor lysenergi simulerer og aktiverer hudens celler, så de reparerer sig selv. Behandlingen reducerer grove porer, fine linjer og rynker, men reducerer også acne-ar og ardannelse samtidig med at behandlingen øger kollagenproduktionen med op til 400%.

Behandlingen er ikke-invasiv og helt smertefri og tager kun 9 minutter. Kleresca® forbedrer og forynger din huds struktur og kvalitet med et synligt resultat allerede efter første behandling.

  • Før behandling

    Før behandling med Kleresca

  • Efter behandling

    Resultat efter 45 uger og 6 x 2 behandlinger

Se videoen om Kleresca®

Vil du vide mere om, hvad Kleresca ® kan hjælpe med, hvordan behandlingen med Kleresca ® foregår, eller hvad du kan forvente af behandlingen, så se denne video.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores behandling med Kleresca® eller ønsker du at bestille en tid? Så ring til os på tlf. 32 203 203 eller skriv til os på info@alfaomegaklinikken.dk.

Behandlingsvejledning

Kundeinformation ved hudforyngrende behandling eller acne-behandling med Kleresca ®
– af speciallæge Lisa Bak Lauersen
Revideret 01.03.2018 – Revideres 01.03.2020

Baggrund for behandling med Kleresca ®
Kleresca ® er en hudforyngende behandling som:
– Fremmer produktionen af kollagen
– Reducerer grove og store porer
– Reducerer fine linjer og mindre rynker
– Reducerer ar-dannelse

Forkonsultation
Til forundersøgelsen vil du drøfte de forskellige behandlingsmuligheder med klinikkens sygeplejeske og du skal svare på forskellige spørgsmål i forhold til din helbredsstilstand og sammen finder I den behandling, som er bedst egnet til dig.

Forud for selve behandlingen vil du blive informeret om, hvad Kleresca er, hvordan behandlingen foregår og hvilke resultater du kan forvente. Du er velkommen til at tage en bisidder med til forkonsultationen. Herefter har du minimum 48 timers betænkningstid, før vi må behandle dig.

Før behandlingen
Først fjernes eventuel make-up. Før behandlingen tager vi billeder af dig, som dokumentation af de områder, du ønsker behandlet. Billederne gemmes og opbevares forsvarligt og bliver ikke offentliggjort.

Selve behandlingen
Først renses dit ansigt og eventuel make-up fjernes. Derefter påføres den lyskonverterende gel i et jævnt lag. Derefter skal du ligge 9 minutter under multi-LED-lampen. Når det blå lys fra lampen rammer gelen, starter en proces, hvor gelens særlige molekyler konverterer det blå lys fra lampen til fluorescerende energi, som stimulerer hudens fornyelsesprocesser og booster dannelsen af kollagen. Når de 9 minutter er gået slukkes lampen og gelen fjernes. Gælder det acne i svær grad, kan behandlingen gentages med yderligere 9 minutter med ny gel og lysbehandling. Derefter påføres huden fugtighedscreme.

Resultater
Allerede efter de første behandlinger vil du se forbedringer i din hud, men du vil også se langsigtede forbedringer, når den sidste behandling er afsluttet.

Der skal påregnes i alt 12 behandlinger for at opnå forskningsbaseret effekt.

Bivirkninger
Kleresca ® har en god sikkerhedsprofil og behandlingen er smertefri og med få eller ingen bivirkninger. Bivirkninger kan omfatte rødme, hævelse og eventuel let pigmentering, som ved soleksponering.

Holdbarheden efter behandlingen
Holdbarheden er dokumenteret at vare mindst et år.

©Alfa Omega Klinikken – Højbro Plads 21, 1200 København K – +45 32 203 203 – info@alfaomegaklinikken.dk