Få en sund, ren og smuk hud

Har du problemer med uren hud, acne-udbrud, fedtet hud, grå og trist hud, samt store og tilstoppede porer? Så kan det være en idé at få foretaget en grundig dybderens af din hud. Hos Alfa Omega Klinikken har vi flere erfarne kosmetologer, som tilbyder professionelle dybderensende ansigtsbehandlinger.

Vores dybderensbehandlinger indebærer, at kosmetologen dybderenser huden grundigt og fjerner urenheder og lignende på de meste effektive og skånsomme måder. Behandlingen afsluttes med en individuel og tilpasset creme pleje.

Der er forskelligt fra person til person, hvor ofte man har behov for at få en dybderens, men hvis man f.eks. har en fedtet hud og har tendens til at få urenheder eller har problemer med acne, så anbefaler vi, at du booker tid til en ansigtsbehandling og får huden renset en gang om måneden.

Med regelmæssige og professionelt udførte dybderensbehandlinger og ansigtsbehandlinger, kan man reducere og fjerne hudproblemer, som f.eks. acne, urenheder og grove porer, så huden bliver mere ren og jævn og får mere glød og udstråling.

Dybderens af huden i ansigtet

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores dybderens eller ønsker du at bestille tid hos vores kosmetologer til en dybderens af din hud? Så bestil tid ved at ringe til os på tlf. 32 203 203 eller ved at sende en mail til info@alfaomegaklinikken.dk.