Anti-age hudbehandling med Dermastamp

Dermastamp behandling er en anti-age, rynkeforebyggende ansigtsbehandling, der reducerer ar, uren hud, fine linjer, rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Dermastamp er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang.

Behandlingen foregår ved hjælp af en ansigtsrulle med 1-1,5 mm nåle, som blidt rulles over huden og laver mikroskopiske huller. Hver eneste hul virker som center for hudfornyelse, der booster hudens kvalitet og trænger dybt og effektivt ned i huden og efterlader et synligt, hudforyngende resultat.

Dermastamp hjemmesæt er et komplet hudplejesystem, som giver dig mulighed for selv at pleje og vedligeholde din hud som ved professionel behandling. Det unikke ved sættet er den tilhørende serum, der indeholder hyaluronsyre, sucrose octasulfat og mælkesyre.

 • Før behandling med Dermastamp

  Før behandling med Dermastamp

 • Efter behandling med Dermastamp

  Efter behandling med Dermastamp

 • Før Dermastamp-behandling mod acne, ar og pigmentpletter

  Før Dermastamp-behandling

 • Efter Dermastamp-behandling mod acne, ar og pigmentpletter

  Efter Dermastamp-behandling

 • Før Dermastamp-behandling mod acne og ar på kinderne

  Før Dermastamp-behandling

 • Efter Dermastamp-behandling mod acne og ar på kinderne

  Efter Dermastamp-behandling

Kontakt os

Vil du prøve vores Dermastamp behandling? Så bestil tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.