Boost din hud

Dermapen4 er den mest avancerede og innovative microneedling behandling på markedet. Dermapen4 er en microneedling behandling, og betyder det at det er en behandling med nåle, som stemples ned i huden og stimulerer huden til at reparere de udsatte områder og booster kollagen i huden.

Dermapen behandlinger er hurtige, sikre og giver optimale resultater. Behandlingen øger produktion af kollagen og elastin i huden, og forbedrer/forynger hudstrukturen. Det er muligt at behandle ansigt og krop og selv små områder omkring øjnene, øjenlåg, ører, læber samt større områder på kroppen.
Denne behandlingsform er mindre smertefuld end en såkaldt Dermastamp behandling.

Behandlingen egner sig til dig, som ønsker at reducere rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, pigmentpletter, cellulite og strækmærker.

Vi anbefaler et forløb på 4-6 behandlinger for at opnå en maksimal effekt. Antal og interval imellem behandlinger kan variere, alt afhængigt af hvilket område der behandles. Allerede efter første behandling vil man se et resultat, mere signifikante og synlige resultater opnås efter 4-6 behandlinger. Hudens tilstand vil efter et endt Dermapen forløb fortsat forbedres i op til 6-12 måneder.

Kontakt os

Vil du prøve vores Dermapen behandling? Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.