Forkæl dit ansigt og få smuk hud

En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling, der hjælper huden med at holde sig sund og i balance. En ansigtsbehandling indebærer næsten altid at kosmetologen dybderenser huden og fjerner urenheder. Flere af vores specielle anti-age ansigtsbehandlinger, reducerer rynker og fine linjer samt reparerer solskader.

Alle behandlinger afsluttes med tilpasset creme pleje. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger, kan man udsætte ældningstegn, modvirke hudproblemer, som for eksempel acne og ikke mindst bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Vi tilbyder en lang række forskellige former for ansigtsbehandlinger – alle med hvert deres fokus. En behandling kan således både udføres for at dybderense huden og fjerne urenheder, for at afslappe muskler, gøre huden blød og spændstig samt for at give fornyet energi og glød. Fælles for alle vores ansigtsbehandlinger og peelinger, er at du vil se og mærke positive resultater, på din hud, både på kort og længere sigt.

Læs mere om behandlingerne herunder:

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Få mere information ved behandling med Mesoterapi »

Dermapen er en behandling, der egner sig til dig, som ønsker at reducere rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, pigmentpletter, cellulite og strækmærker.

Få mere information om behandling med Dermapen »

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med Peeling »

Har du problemer med acne? Nu er det slut med at gå og gemme dig. Den nye Kleresca lysbehandling er en helt ny behandling til acne, som forbedrer din huds struktur og kvalitet – uden at du mærker smerte.

Få mere information om vores behandling med Kleresca »

Soft Lift er Alfa Omega Klinikkens Signatur Behandling og er et ikke kirurgisk ansigtsløft.
Behandlingen udføres med Juvederm filler ved hjælp af MD Codes

Få mere information om vores Soft Lift »