Vil du booste nyt liv og glød i dit ansigt?

Trænger dine kinder og læber til mere volumen? Vil du reducere og nedtone dybe rynker og furer? Ønsker du at udglatte acnear og korrigere småskavanker? Vil du gerne have tilført huden fugt indefra, så strukturen og elasticiteten forbedres – også på hals, dekolletage og hænder? Eller bare skabe symmetri i ansigtet og vedligeholde din smukke udstråling på den mest naturlige måde? Så lad vores dygtige specialister guide dig til hudforyngende og effektive anti-aging behandlinger, produkter og teknikker, der skånsomt gør huden friskere, glattere og skruer tiden lidt tilbage.

Læs mere om vores behandlingstyper herunder:

Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Læs mere om behandling med Mesoterapi »

Dermapen er en behandling, der egner sig til dig, som ønsker at reducere rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, pigmentpletter, cellulite og strækmærker.

Læs mere om behandling med Dermapen »

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Læs mere om behandling med Peeling »

Har du problemer med acne? Nu er det slut med at gå og gemme dig. Den nye Kleresca lysbehandling er en helt ny behandling til acne, som forbedrer din huds struktur og kvalitet – uden at du mærker smerte.

Læs mere om behandling med Kleresca »

Soft Lift er Alfa Omega Klinikkens Signatur Behandling og er et ikke kirurgisk ansigtsløft. Behandlingen udføres med Juvederm filler ved hjælp af MD Codes.

Læs mere om behandlingen Soft Lift »

PDO-tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og løftning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås.

Læs mere om behandling med PDO-tråde »

Trænger du til at få strammet huden op i ansigtet? Har du mere end blot en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben? Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi kosmetiske kirurgiske behandlinger hos vores erfarne plastikkirurger. Vi tilbyder bl.a. at fjerne noget af huden – fx foran ørene og under hagen. Det kalder vi et Hollywood lift.

Læs mere om vores Hollywood lift »

Har du slap hud i ansigtet? Så kan en botox-behandling måske hjælpe dig. Botox nedtoner alderstegn, opfrisker dit ansigt og løfter og strammer din hud.

Læs mere om behandling med Botox »

Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi ikke-permanente fillers fra Belotero og Juvéderm. Ansigtsfillers bruges til at udfylde fine linjer og statiske rynker og tilføjer diskret fylde. En filler-behandling bruges ofte til at behandle asymmetri i ansigtet, sådan du får et naturligt og symmetrisk udseende.

Læs mere om behandling med Juvéderm »

Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi et øjenlågsløft ved brug af kirurgi, hvor det løse hud over øjnene fjernes, hvorved du opnår et friskere og smukkere udseende.

Læs mere om øjenlågskirurgi »

Hvis du har problemer med hårtab, tyndt hår og ødelagt hår, kan Alfa Omega Klinikkens særlige forløb med RepHair® hårbehandling, måske være noget for dig.

Læs mere om RepHair® hårbehandling »

Ønsker du at få dit hår tilbage? Så kan en hårtransplantation være nødvendig. Ved hjælp af FUE metoden flyttes individuelle levedygtige hårsække til skaldede eller tyndhårede områder. På den måde opnår du et naturligt og langvarigt resultat.

Læs mere om hårtransplantationer »

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores behandlingstyper? Kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.