Solskadet hud og pigment forandringer

Har du problemer med solskadet hud og pigment forandringer?
Pigmentpletter på ansigt og krop skyldes blandt andet solskader eller hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause eller traumatiske forandringer i huden på grund af akne og postinflammatoriske pigmentforandringer.

Pigmentfejl kan få huden til at se ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Cosmelan Depigmentation påvirker melanindannelse i din hud, der giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt og giver huden den naturlige farve, glathed og glød tilbage.

  • Før behandling

    Før behandling

  • Før behandling

    Efter behandling

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Pigment udfordringer
Den revolutionerende Cosmelan Depigmentation er til dig, der ønsker reducerede akne problemer, akne ar og pigmentpletter. Behandlingen påvirker melanindannelsen i din hud og fjerner hyperpigmenteringer effektivt og giver din hud en naturlig foryngende og udglattende udstråling. Cosmelan reducerer yderligere talg- og fedtproduktion i huden og mindsker porer.

Læs mere om behandlingen med Cosmelan her.

Dermastamp er en anti-age, rynkeforebyggende ansigtsbehandling, der reducerer ar, uren hud, fine linjer, rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Dermastamp er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang.

Få mere information om behandling med Dermastamp her.

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud uden kirurgi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers og botox.

Få mere information ved behandling med Mesoterapi her.

Vores hudforbedrende Dermaroller kan være med til at reducere pigmentpletter, grove porer, ar og fine linjer. Ved hjælp af en lille rulle med små fine nåle fastgjort (Dermaroller), laves mikroskopiske skader på huden. De små skader booster huden og sætter gang i en naturlig helingsprocess, hvor huden danner nye hudceller. Dermed udnyttes hudens naturlige evne til at hele samtidig med at huden forynges.

Køb vores Dermaroller her.

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med peeling her.

Kontakt os

Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i behandlinger af solskadet hud og pigment forandringer, der frisker dit ansigt op. Kontakt os i dag og få en smuk og elegant hud. Bestil tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.