Få større og fyldigere læber med fillers

Har du meget smalle læber, kan du komme til at se sammenbidt og sur ud, selv om du er frisk og glad. Du kan også have en overlæbe og underlæbe i forskellig størrelse. Eller dine læber kan være en smule skæve, som skaber en disharmoni i dit ansigt. Æstetisk kan vi mennesker godt lide balance og ensartethed – især i ansigtet.
Du kan være født med smalle læber, som er genetisk betinget. Men med alderen bliver læberne også smallere og overlæben synker. Hudstykket mellem næsen og overlæben bliver bredere og får overlæben til at syne endnu mindre. For de fleste med ønske om større læber er det derfor ofte overlæben, som trænger mest.

 • Før behandling med filter

  Før behandling med filler

 • Efter behandling med filler

  Efter behandling med filler

 • Før behandling

  Før behandling med filler

 • Før behandling

  Efter behandling med filler

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

PDO Tråd Lift/Meso tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og løftning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås.

Læs mere om PDO- og Meso-tråde her.

Ikke-permanente ansigtsfiller-behandlinger afhjælper skånsomt tegn på aldring. Ansigtsfillers bruges til at udfylde linjer og rynker og tilføjer diskret fylde.

Kontakt os

Ønsker du at få tilført mere form, fugt og fylde til dine læber på en naturlig måde? Bestil tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.