Få reduceret dine rynker og linjer

Rynker og linjer bliver tydeligere med alderen på grund af den begyndende reduktion af det naturlige hyaluronsyre i kroppen, der i kombination med kollagen er med til at vedligeholde hudens struktur. Manglende søvn, væskeindtag, overdreven soldyrkning, rygning, usund kost og for lidt motion er ligeledes med til at fremskynde rynker og linjer i huden.

Hos Alfa Omega Klinikken kan hjælpe med behandling af følgende områder: Panderynker, bekymringsrynker mellem øjenbrynene, rynker over næsen, nedadvendte mundvige, rygerynker på overlæben, tandkødssmil, smilerynker om øjnene, hamsterposer osv.

 • Før behandling

  Før behandling

 • Efter behandling

  Efter behandling

 • Før behandling

  Før behandling

 • Efter behandling

  Efter behandling

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

PDO Tråd Lift/Meso tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og løftning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås.

Læs mere om PDO- og Meso-tråde her.

Ikke-permanente ansigtsfiller-behandlinger afhjælper skånsomt tegn på aldring. Ansigtsfillers bruges til at udfylde linjer og rynker og tilføjer diskret fylde.

Botox nedtoner alderstegn som rynker og linjer og fremhæver dine unikke træk, så du efterlades med et mere friskt udseende. Botox har en muskelafslappende effekt og er ideel til behandling af bekymringsrynken mellem øjnene, linjerne i panden eller kragetæerne ved øjnene. Resultatet ses ofte 7-10 dage efter behandlingen og varer typisk tre til fire måneder. Ved fornyet behandling vil effekten vare længere og rynkernes dybde reduceres gradvist. Alfa Omega arbejder for et naturligt udseende, og vi skræddersyr derfor en behandling til netop dit ansigt, så du bevarer dine unikke træk og opnår et naturligt fornyet udseende.

Få mere information om behandling med Botox her.

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.
Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud uden kirurgi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers og botox.

Få mere information ved behandling med Mesoterapi her.

Dermastamp er en anti-age, rynkeforebyggende ansigtsbehandling, der reducerer ar, uren hud, fine linjer, rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Dermastamp er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang.

Få mere information om behandling med Dermastamp her.

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med peeling her.

Kontakt os

Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i behandlinger af rynker og linjer, der kan friske dit ansigt op. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.