Forkæl dig selv med massage

Har du ømme muskler og trænger du til at slappe af? Så stress af og gør noget godt for din krop. Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi forskellige slags massage bl.a. hot stone massage, kropsmassage samt rygmassage. Hos os er forkælelsen altid i højsædet, så du kan nyde hvert sekund.

Ømme muskler - få massage i København

  Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

  Vil du forkæle dig selv med en lækker hot stone massage? Så er du landet det rigtige sted. Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi hot stone massage, hvilket er en massageform, hvor man bruger opvarmede og glatte sten i forlængelse af sine hænder til at massere. De varme sten hjælper kroppen med at slappe af, så behandleren bedre kan massere musklerne.
  Er du øm over hele kroppen? Så forkæl dig selv med vores kropsmassage. Kropsmassagen er en helhedsorienteret massage, som hjælper med at fjerne spændinger i hele kroppen samtidig med at den virker afstressende og giver ømme muskler smidigheden igen.
  Sidder du meget stille eller i dårlige arbejdsstillinger? Så prøv vores afslappende rygmassage og forkæl din ryg. Rygmassagen reducerer spændinger og ømhed, som ofte er forårsaget af stillesiddende arbejde eller dårlige arbejdsstillinger, hvilket kan give nakkesmerter, hovedpine, stress eller lignende.

  Kontakt os

  Ønsker du at bestille tid til massage? Bestil tid ved at ringe til os på tlf. 32 203 203 eller sende en mail til info@alfaomegaklinikken.dk.