Sig farvel til Mørke rander under øjnene

Mørke rander under øjnene eller mistet fylde i øjenomgivelserne kan resultere i, at du ser trættere ud end du føler dig. De mørke rander kan behandles med naturlige fillers – Juvéderm og Restylane -, som løfter huden og glatter ud. Derved mindskes de mørke rander, og du kommer med det samme til at se mere frisk og veloplagt ud. Cosmelan behandling eller Dermapen kan også være en løsning til behandling af mørke rander under øjnene.

Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i behandlinger af mørke rander under øjnene, der frisker dit ansigt op på en naturlig måde. 

  • Før behandling med mesoterapi

    Før behandling med mesoterapi

  • Efter behandling med mesoterapi

    Efter behandling med Mesoterapi

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Mesoterapi
Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.
Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud uden kirurgi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers og botox.

Få mere information om behandling med Mesoterapi her.

Ikke-permanente ansigtsfiller-behandlinger afhjælper skånsomt tegn på aldring. Ansigtsfillers bruges til at udfylde linjer og rynker og tilføjer diskret fylde.

En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling eller en ”facial”, som flere ynder at sige. En ansigtsbehandling der hjælper huden med at holde sig sund og i balance. Der er sædvanligvis fokus på den udsatte og sarte hud i ansigtet, men også på hals samt décolleté.

En ansigtsbehandling indebærer næsten altid at kosmetologen dybderenser huden og fjerner urenheder. Flere af vores specielle anti-age ansigtsbehandlinger, reducerer rynker og fine linjer samt reparerer solskader.

Alle behandlinger afsluttes med tilpasset creme pleje. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger, kan man udsætte ældningstegn, modvirke hudproblemer, som for eksempel akne og ikke mindst bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Læs mere om vores ansigtsbehandlinger her.

Kontakt os

Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.