Sig farvel til slap og løs hud i ansigtet

Med alderen mister huden mange beskyttende funktioner såsom elastin og kollagen, og underhuden og de elastiske fibre i huden ændres. Nye hudceller dannes langsommere, er mere skrøbelige og går lettere til grunde. Huden bliver mere tør, tyndere og til sidst også mere rynket.

Skiftende diæter og vægt, rygning, alkohol og overdreven soldyrkelse er med til at påvirke hudens elasticitet og struktur.

Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i behandlinger, der opstrammer huden i ansigtet. Så hvis huden i dit ansigt er blevet slap efter et vægttab eller lignende, så hjælper vi dig gerne med at få frisket dit ansigt op og få en fastere hud.

  • Før behandling

    Før behandling med tråde

  • Før behandling

    Efter behandling med tråde

Læs mere om behandlingsmetoderne nedenfor:

Trænger du til at få strammet huden op i ansigtet? Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi kosmetiske kirurgiske behandlinger hos vores erfarne plastikkirurg Lisa Bak Laursen. Vi tilbyder bl.a. fjernelse af hud under hage, foran ørene, samt fjernelse af hud på øvre øjenlåg og nedre øjenlåg.

Er du træt af poserne og den løse hud ved kæbelinjen? Har du tunge øjenbryn eller løs og rynket hud på halsen? Så er et trådløft måske løsningen for dig. Det er et ikke-kirurgisk indgreb, der blot kræver lokalbedøvelse.

Vores erfarne plastikkirurg Lisa lægger trådene, så du ser et umiddelbart løft og en strammere, mere markeret kæbelinje. Har du dybe furer mellem næsefløjene og mundvigene, kan du også have glæde af et trådløft.

Læs mere om ansigtsløft med tråde her.

PDO Tråd Lift/Meso tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og løftning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås.

Læs mere om PDO- og Meso-tråde her.

Ikke-permanente ansigtsfiller-behandlinger afhjælper skånsomt tegn på aldring. Ansigtsfillers bruges til at udfylde linjer og rynker og tilføjer diskret fylde.
Dermastamp er en anti-age, rynkeforebyggende ansigtsbehandling, der reducerer ar, uren hud, fine linjer, rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Dermastamp er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang.

Få mere information om behandling med Dermastamp her.

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.
Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud uden kirurgi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers og botox.

Få mere information om behandling med Mesoterapi her.

Kontakt os

Ønsker du at få gjort en ende på dit løse og slappe hud i ansigtet? Bestil tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.