Har du skæve eller asymmetriske træk?

De fleste mennesker har en lille smule asymmetriske træk i ansigtet, som er med til at gøre os unikke. Men hvis du er ked af at se dig selv i spejlet og gerne vil rette op på et bump på næseryggen, kinder der ikke er lige store eller en læbe, der hænger lidt i den ene side, kan det behandles med ikke permanent ansigtsfiller – der lægges ind under huden og glatter huden ud. På den måde kan dit ansigt blive mere symmetrisk.

Har du en krum næse, svage kindben eller en skæv hage, som du godt kunne tænke dig at få rettet til, sådan dit ansigt bliver mere symmetrisk? Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i at behandle asymmetri med forskellige ansigtsfillers, der frisker dit ansigt op og giver dit et mere symmetrisk ansigt.

  • Før behandling

    Før behandling

  • Efter behandling

    Efter behandling

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Trænger du til at få rettet skæve eller asymmetriske træk i dit ansigt? Hos Alfa Omega Klinikken skræddersyer vi en handling, der passer unikt til dig og dit behov.

Læs mere om behandling med kosmetisk kirurgi her.

Er du træt af poserne og den løse hud ved kæbelinjen? Har du tunge øjenbryn eller løs og rynket hud på halsen? Så er et trådløft måske løsningen for dig. Det er et ikke-kirurgisk indgreb, der blot kræver lokalbedøvelse.

Vores erfarne plastikkirurg Lisa lægger trådene, så du ser et umiddelbart løft og en strammere, mere markeret kæbelinje. Har du dybe furer mellem næsefløjene og mundvigene, kan du også have glæde af et trådløft.

Læs mere om ansigtsløft med tråde her.

En ikke-permanent fillerbehandling tilfører huden fugt indefra, giver en bedre elasticitet og struktur, samtidig med at fine linjer og statiske rynker udglattes. Fillers er ideelle til at udglatte huden ved panden, øjnene, mundvigen og halsen.

Kontakt os

Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et mere symmetrisk ansigt.