Få et naturligt smukt ansigtsløft

Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i ansigtsløft. Et ansigtsløft passer ideelt til dig, der gerne vil have et yngre, friskere og mere markeret udseende. Med alderen mister vi fylde og volumen ved kindbenene; huden poser og vores træk begynder at hænge. Furerne mellem næsefløjen og mundvigene bliver også dybere, så man ser træt og ældet ud. Et ansigtsløft henvender sig til både kvinder og mænd, der ønsker et naturligt og markant løft og en opstramning af den slappe hud.

  • Før ansigtsløft

    Før behandling med tråde

  • Efter ansigtsløft

    Efter behandling med tråde

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Er du træt af poserne og den løse hud ved kæbelinjen? Har du tunge øjenbryn eller løs og rynket hud på halsen? Så er et trådløft måske løsningen for dig. Det er et ikke-kirurgisk indgreb, der blot kræver lokalbedøvelse. Vores erfarne plastikkirurg Lisa lægger trådene, så du ser et umiddelbart løft og en strammere, mere markeret kæbelinje. Har du dybe furer mellem næsefløjene og mundvigene, kan du også have glæde af et trådløft.

Læs mere om behandling med trådløft her.

Trådløft alene giver en vis opstramning, men man fjerner ikke noget hud. Hvis man har mere end en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben, kan det være nødvendigt også at fjerne noget hud – f.eks. foran ørerne. Det vil langsigtet give et bedre og mere holdbart resultat. Det bliver dog stadig ikke så holdbart og opstrammende som et decideret ansigtsløft, men kombinationen af tråde samt fjernelse af hud giver et mere tilfredsstillende resultat til en langt billigere pris.

Læs mere om behandling med kosmetisk kirurgi her.

Hvis man har mere end en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben kan det være nødvendigt at fjerne noget af huden – fx foran ørene og under hagen. Det kalder vi et Hollywood lift.

Læs mere om vores Hollywood lift her.

Kontakt os

Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i ansigtsløft. Bestil en forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.