Har du akne-ar og ujævn hud i ansigtet?

Akne er et meget almindeligt hudproblem, der rammer ca. 70 procent af alle unge mellem 13 – 17 år. Omkring 30 procent plages af akne hele livet. Akne-ar forsvinder sjældent af sig selv, og hudplejebehandlinger er derfor oftest nødvendige.

Ujævn hud ses også i form af hyperpigmentering, som forekommer, når der produceres for meget melanin på huden. Hyperpigmentering resulterer i flade, mørke områder af huden, der er lysebrune eller sorte og varierer i størrelse og facon. Der findes mange former for hyperpigmentering. De mest almindelige er pigmentpletter, som skyldes ophold i solen.

Ujævn hud i form af chloasma/melasma – hudforandringer, der viser sig som brune plamager i ansigtet ses hos 90 procent af alle gravide kvinder. De forekommer som følge af hormonelle påvirkninger og giver mørke områder med ujævn facon i ansigtet og på armene.

  • Før behandling

    Før behandling med serum 8

  • Efter behandling

    Efter 5 behandlinger med serum 8

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Anti-age hudbehandling
Dermastamp behandling er en anti-age, rynkeforebyggende ansigtsbehandling, der reducerer ar, uren hud, fine linjer, rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Dermastamp behandling er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang.

Få mere information om behandling med Dermastamp her.

Fornyet glød og vitalitet
Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.
Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud uden kirurgi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers og botox.

Få mere information ved behandling med Mesoterapi her.

Vores hudforbedrende Dermaroller kan være med til at reducere ar, akne, grove porer og fine linjer. Ved hjælp af en lille rulle med små fine nåle fastgjort (Dermaroller), laves mikroskopiske skader på huden. De små skader booster huden og sætter gang i en naturlig helingsprocess, hvor huden danner nye hudceller. Dermed udnyttes hudens naturlige evne til at hele samtidig med at huden forynges.

Køb vores Dermaroller her.

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med Peeling her.

Har du problemer med akne? Nu er det slut med at gå og gemme dig. Den nye Kleresca lysbehandling er en helt ny behandling til akne, som forbedrer din huds struktur og kvalitet – uden at du mærker smerte.

Få mere information om vores behandling med Kleresca her.

Vil du give din hud et opfriskende og fugtgivende boost, som mindsker dine akne-ar helt smertefrit? Så prøv vores oxygenbehandling. Behandlingen modvirker tør hud, rynker, grove porer og akne-ar. Forkæl dig selv med en oxygenbehandling og få et friskere og sundere look allerede efter første behandling.

Få mere information om vores oxygenbehandling her.

    Kontakt os

    Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i behandlinger af akne-ar og ujævn hud, der frisker dit ansigt op. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller mail  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.