GENVEJEN TIL EN SMUKKERE OG SUNDERE HUD

Vi er specialiseret i æstetiske hudforyngende behandlinger til mænd og kvinder. Af høj kvalitet og med fokus på at skabe naturlige resultater. Vi hjælper dig med at skræddersy en behandling, som passer til netop dine behov, så du får et naturligt fornyet og friskt udseende.

Med en høj sundhedsfaglig ekspertise er du hos os altid sikret en effektiv behandling med minimal til ingen smerte. Og så tror vi på, at kvalitet, tillid og tryghed er det bedste fundament for et godt resultat.

Hos Alfa Omega Klinikken behandler vi følgende:

Har du fået panderynker, vedadvendte mundvige eller bekymringsrynker? Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i hudforyngende behandlinger og vi hjælper dig gerne med at slippe af med dine rynker og linjer.

Læs mere om vores behandlinger af rynker og linjer her.

Har du små huller eller prikker i huden? Synlige og store porer i ansigtet får ofte huden til at fremstå ru og beskadiget. Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i hudforyngende behandlinger og vi hjælper dig gerne med at slippe af med dine grove porer.

Læs mere om vores behandlinger af grove og synlige porer her.

Har du problemer med akne-ar eller ujævn hud? Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i behandlinger, der reducerer ar efter akne og ujævnheder i huden, sådan du får et friskere udseende.

Læs mere om vores behandling af akne-ar og ujævn hud her.

Har du problemer med solskadet hud og pigment forandringer? Pigmentfejl kan få huden til at se ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i behandlinger, der giver din hud den naturlige farve, glathed og glød tilbage.

Læs mere om vores behandlinger mod solskadet hud og pigment forandringer her.

Med alderen bliver huden ofte tyndere, mere tør og mere rynket. Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i behandlinger, der opstrammer huden i ansigtet. Så hvis din ansigtshud er blevet slap efter et vægttab eller lignende, så hjælper vi dig gerne med at blive frisket op.

Læs mere om vores behandlinger af slap og løs hud her.

Ser din hud trist, træt og usund ud? Og er du træt af at se træt ud? Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi forskellige behandlinger, som kan få hun hud til at se smukkere og friskere ud.

Læs mere om vores behandlinger af grå og træt hud her.

Har du skæve eller asymetriske træk? Har du et bump på næseryggen, kinder der ikke er lige store eller en læbe, der hænger lidt i den ene side, som du gerne vil have rettet op? Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i at behandle asymmetri.

Læs mere om vores behandlinger af assymetri her.

Har du mørke rander under øjnene? Ser du trættere ud end du føler dig? Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i behandlinger af mørke rander under øjnene, der frisker dit ansigt op på en smuk og naturlig måde.

Læs mere om vores behandlinger af mørke rander under øjnene her.

Har du meget smalle læber eller nedadvendte mundvige, og kan du nemt komme til at se sammenbidt og sur ud, selv om du er frisk og glad? Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i behandlinger, der tilfører dine læber mere form, fugt og fylde på en naturlig måde.

Læs mere om vores behandlinger af smalle læber og nedadvendte mundvige her.

Har du problemer med tunge øjenlåg og poser over og under øjnene? Slip for dine tunge øjenlåg og få et bedre syn og udseende med hjælp fra vores specialister og et øjenlågsløft.

Læs mere om vores behandlinger af tunge øjenlåg her.

Har du mistet fylde og volumen ved kindbenene? Poser din hud i ansigtet og er dine naturlige træk begyndt at hænge? Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i ansigtsløft til både kvinder og mænd, der ønsker et naturligt og markant løft i ansigtet.

Læs mere om vores ansigtsløft her.

Lider du af hårtab eller manglende øjenbryn? Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi hårtransplantationer via FUE metoden, hvilket sikrer dig et naturligt, smukt og holdbart resultat.

Læs mere om vores behandlinger af hårtab/manglende bryn her.

Har du ømme muskler og trænger du til at slappe af helt ind i kroppen? Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i forskellige slags massage bl.a. hot stone massage, kropsmassage samt rygmassage. 

Læs mere om vores behandlinger af ømme muskler her.

    Kontakt os

    Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.