Løft af både øvre og nedre øjenlåg

Med alderen bliver huden og strukturen omkring øjnene slappe. De øvre øjenlåg bliver tunge og de nedre øjenlåg danner poser med overskud af hud og fedt. Slap hud omkring øjnene får et ansigt til at se mere træt og ældre ud. Man kan afhjælpe huden en del med opstrammende cremer og kosmetiske injektionsbehandlinger, men er huden over øjenlågene først begyndt at hænge, kan det være vanskeligt at opnå et decideret løft uden at få foretaget et indgreb som f.eks. et øjenlågsløft.

Rigtig mange kvinder og mænd har problemer med tunge øjenlåg. Har du også problemer med tunge øjenlåg og poser over og under øjnene? Slip for dine tunge øjenlåg og få et bedre syn med hjælp fra vores specialister i plastikkirurgi.

BOOK TID »

  • Før øjenlågsløft / før operation af tunge nedre øjenlåg

    Før nedre øjenlågs operation

  • Efter øjenlågsløft / operation af øvre og nedre øjenlåg

    Efter nedre øjenlågs operation

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi et øjenlågsløft ved brug af kirurgi, hvor det løse hud over øjnene fjernes, hvorved du opnår et friskere og smukkere udseende.

Læs mere om behandling med kosmetisk kirurgi »

Hvis du ønsker at blive strammet op og få løftet hunden i ansigtet – specielt omkring øjnene – så er vores behandlinger med PDO-tråde en oplagt mulighed.

Læs mere om behandling med PDO-tråde »

Er huden omkring dine øjne blevet slap og trænger dit ansigt til fylde og opstramning? Så kan vores ikke-permanente filler-behandlinger måske hjælpe dig. Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi fillers fra Belotero og Juvéderm. Fillers er ideelle til at behandle hængende øjenlåg med, da de kan give et flot løft af øjenbrynet/ øjenlåget.

Læs mere om fillerbehandlinger med Juvéderm »

Har du slap hud i ansigtet, som genere dine øjne? Så kan en botox-behandling måske hjælpe dig. Botox nedtoner alderstegn, opfrisker dit ansigt og løfter og strammer din hud.

Læs mere om behandling med Botox »

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til et øjenlågsløft, eller ønsker at bestille tid til en forkonsultation hos en af vores speciallæger, så ring til os på tlf. 32 203 203.