effektiv behandling af tandkødssmil

Er du ked af at smile, fordi dit smil blotter en stor del af dit tandkød? Tandkødssmil, også kaldes gummy smile, skyldes en overaktiv muskel i overlæben eller for lidt fylde i læberne. Tandkødssmil kan behandles ved at injicere en lille smule Botox, som får den overaktive muskel til at slappe af. Effekten kan ses allerede efter 3-4 dage. Skyldes tandkødets synlighed at læberne er for smalle kan dette behandles med fillers.

Hos Alfa Omega er det en æressag at vores gæster går smilende herfra og derfor er det særligt skønt at kunne give smilet tilbage til de, som har følt, de måtte skjule det.

BOOK TID »

 • Tandkødssmil / gummy smile før behandling med filler

  Før behandling med filler

 • Tandkødssmil / gummy smile efter behandling med filler

  Efter behandling med filler

 • Før behandling af tandkødssmil / gummy smile med filler

  Før behandling med filler

 • Efter behandling af tandkødssmil / gummy smile med filler

  Efter behandling med filler

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Botox har en muskelafslappende effekt og er ideel til behandling af tandkødssmil. Resultatet ses ofte 7-10 dage efter behandlingen og varer typisk tre til fire måneder. Alfa Omega arbejder for et naturligt udseende, og vi skræddersyr derfor en behandling til netop dit ansigt, så du bevarer dine unikke træk og opnår et naturligt smil.

Få mere information om behandling med Botox »

Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi ikke-permanente fillers fra Belotero og Juvéderm. Ansigtsfillers bruges bl.a. til at nedtone tandkøbssmil, så du får et naturligt og smukt smil.

 Læs mere om fillerbehandlinger med Juvéderm »

Kontakt os

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandlinger med Botox. Bestil en forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.