Effektiv og sikker behandling af pigmentforandringer

Drømmer du om en ensartet hud uden pigmentpletter? Pigmentpletter eller hyperpigmentering skyldes solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause eller traumatiske forandringer i huden på grund af acne eller postinflammatoriske reaktioner. Den uensartede hudfarve kan få huden til at se snavset og ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer.

Man skal være meget varsom i behandlingen af pigmentforandringer, så man ikke gør skade på hudens evne til at producere naturlige mængder melanin. Hos Alfa Omega bruger vi udelukkende behandlingsformer uden risiko for postinflammatorisk hyperpigmentering, som er en risiko ved for eksempel laserbehandling. Vi har opnået smukke og sikre resultater ved en skræddersyet kombinationsbehandling, hvor vi vedholdende og tålmodigt bearbejder huden med peelinger og de medicinske hudplejeprodukter fra ZO Skin Health.

BOOK TID »

  • Før Zo Skin Health peeling mod pigmentforandringer

    Før Zo Skin Health peeling

  • Efter Zo Skin Health peeling mod pigmentforandringer

    Efter Zo Skin Health peeling

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Dermapen er en behandling, der egner sig til dig, som ønsker at reducere rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, pigmentpletter, cellulite og strækmærker.

Få mere information om behandling med Dermapen »

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Få mere information ved behandling med Mesoterapi »

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med peeling »

Vores hudforbedrende Dermaroller kan være med til at reducere pigmentpletter, grove porer, ar og fine linjer. Ved hjælp af en lille rulle med små fine nåle fastgjort (Dermaroller), laves mikroskopiske skader på huden. De små skader booster huden og sætter gang i en naturlig helingsprocess, hvor huden danner nye hudceller. Dermed udnyttes hudens naturlige evne til at hele samtidig med at huden forynges.

Køb vores Dermaroller i webshoppen »

Kontakt os

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandlinger af solskadet hud og pigmentforandringer. Bestil tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.