Smukke og feminine læber med fillers

Proportionerne i ansigtet betyder meget for det samlede udtryk og derfor kan det gøre hele ansigtet mere harmonisk og smukt at regulere en anelse ved læberne. Du kan have meget smalle læber eller din overlæbe kan synes for smal i forhold til underlæben. Eller dine læber kan være en smule skæve, så det forstyrrer og skaber disharmoni i dit ansigt. Med alderen bliver læberne også smallere og overlæben synker. Området mellem næsen og overlæben bliver bredere og får overlæben til at syne endnu mindre. Alt dette vil gå ind i den samlede vurdering af dit individuelle behov, når du møder til konsultation hos os.

Læberne er et lille kunstværk i sig selv og det kræver stor erfaring og udpræget æstetisk sans at skabe et naturligt og harmonisk resultat. Hos Alfa Omega har vi arbejdet med fillers i over 20 år og vores erfaring og engagement er din sikkerhed for et smukt og naturligt resultat, som harmonerer med dine unikke træk.

   • Før behandling

    Før behandling med filler

   • Før behandling

    Efter behandling med filler

   • Før læbefylde med filler behandling

    Før læbefylde med filler

   • Efter læbefylde med filler

    Efter læbefylde med filler

   • Før fylde i læberne med filler behandling

    Før fylde i læberne med filler

   • Efter fylde i læberne med filler behandling

    Efter fylde i læberne med filler

   Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

   Kontakt os

   Ønsker du at få tilført mere form, fugt og fylde til dine læber på en naturlig måde? Bestil tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.