Effektiv og æstetisk behandling af rynker og linjer

Rynker og linjer bliver tydeligere med alderen på grund af den begyndende reduktion af det naturlige hyaluronsyre i kroppen, der i kombination med kollagen er med til at vedligeholde hudens struktur. Manglende søvn eller væskeindtag, overdreven soldyrkning, rygning, usund kost og for lidt motion er desuden faktorer, som vil fremskynde udviklingen af aldringstegn som rynker og linjer i huden.

Hos Alfa Omega betragter vi behandlingen af rynker og linjer som en ekspertopgave. Det skal til hver en tid være et naturligt resultat, som skaber balance og harmoni i ansigtet. Vi er altid optagede af at give rådgivning på baggrund af en helhedsbetragtning, så vi sikrer et resultat, som er holdbart og ikke spolerer et udtryksfuldt og naturligt udseende.

Vi har mere end 20 års erfaring med behandling af blandt andet: Panderynker, bekymringsrynker mellem øjenbrynene, rynker over næsen, nedadvendte mundvige, nasolabiale furer, rynker på overlæben, tandkødssmil, rynker om øjnene og marionetlinjer mv.

BOOK TID »

 • Før behandling mod panderynker med fillers

  Før filler-behandling mod panderynker

 • Efter behandling mod panderynker med fillers

  Efter filler-behandling mod panderynker

 • Før behandling mod rynker i panden med fillers

  Før behandling mod rynker i panden

 • Efter behandling mod rynker i panden med fillers

  Efter behandling mod rynker i panden

 • Før behandling mod vredesrynke med filler

  Før behandling mod vredesrynke

 • Efter behandling mod vredesrynke med filler

  Efter behandling mod vredesrynke

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

PDO-tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og udglatning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås.

Læs mere om behandling med PDO-tråde »

Ikke-permanente ansigtsfiller-behandlinger afhjælper skånsomt tegn på aldring. Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi fillers fra Juvéderm. Ansigtsfillers bruges til at udfylde rynker og linjer og tilføjer diskret fylde. En filler-behandling glatter og opfrisker huden, sådan du får et naturligt og smukkere udseende.

Læs mere om fillerbehandlinger med Juvéderm »

Soft Lift er Alfa Omega Klinikkens Signatur Behandling og er et ikke kirurgisk ansigtsløft.
Behandlingen udføres med Juvederm filler ved hjælp af MD Codes

Få mere information om vores Soft Lift »

Botox nedtoner alderstegn som rynker og linjer og fremhæver dine unikke træk, så du efterlades med et mere friskt udseende. Botox har en muskelafslappende effekt og er ideel til behandling af bekymringsrynken mellem øjnene, linjerne i panden eller kragetæerne ved øjnene. Resultatet ses ofte 7-10 dage efter behandlingen og varer typisk tre til fire måneder. Ved fornyet behandling vil effekten vare længere og rynkernes dybde reduceres gradvist. Alfa Omega arbejder for et naturligt udseende, og vi skræddersyr derfor en behandling til netop dit ansigt, så du bevarer dine unikke træk og opnår et naturligt fornyet udseende.

Få mere information om behandling med Botox »

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Læs mere om behandling med Mesoterapi »

Dermapen er en behandling, der egner sig til dig, som ønsker at reducere rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, pigmentpletter, cellulite og strækmærker.

Få mere information om behandling med Dermapen »

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med peeling »

Kontakt os

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandling af rynker og linjer og vores metoder bygger på mere end 20 års erfaring. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.