Effektiv og æstetisk behandling af rynker og linjer

Rynker og linjer bliver tydeligere med alderen på grund af den begyndende reduktion af det naturlige hyaluronsyre i kroppen, der i kombination med kollagen er med til at vedligeholde hudens struktur. Manglende søvn eller væskeindtag, overdreven soldyrkning, rygning, usund kost og for lidt motion er desuden faktorer, som vil fremskynde udviklingen af aldringstegn som rynker og linjer i huden.

Hos Alfa Omega betragter vi behandlingen af rynker og linjer som en ekspertopgave. Det skal til hver en tid være et naturligt resultat, som skaber balance og harmoni i ansigtet. Vi er altid optagede af at give rådgivning på baggrund af en helhedsbetragtning, så vi sikrer et resultat, som er holdbart og ikke spolerer et udtryksfuldt og naturligt udseende.

Vi har mere end 20 års erfaring med behandling af blandt andet: Panderynker, bekymringsrynker mellem øjenbrynene, rynker over næsen, nedadvendte mundvige, nasolabiale furer, rynker på overlæben, tandkødssmil, rynker om øjnene og marionetlinjer mv.

BOOK TID »

 • Før behandling mod panderynker med fillers

  Før filler-behandling mod panderynker

 • Efter behandling mod panderynker med fillers

  Efter filler-behandling mod panderynker

 • Før behandling mod rynker i panden med fillers

  Før behandling mod rynker i panden

 • Efter behandling mod rynker i panden med fillers

  Efter behandling mod rynker i panden

 • Før behandling mod vredesrynke med filler

  Før behandling mod vredesrynke

 • Efter behandling mod vredesrynke med filler

  Efter behandling mod vredesrynke

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Kontakt os

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandling af rynker og linjer og vores metoder bygger på mere end 20 års erfaring. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.