Effektiv behandling af mørke rander eller furer under øjnene

Mørke rander under øjnene eller mistet fylde i øjenomgivelserne kan resultere i, at du ser mere træt ud, end du føler dig. Mistet fylde under øjnene giver også typisk et ældre udtryk. Begge dele kan behandles med fillers – Juvéderm – som løfter huden og udglatter huden. Derved mindskes dybe furer/mørke rande. Du vil med det samme se yngre og mere frisk og veloplagt ud. Cosmelan, Dermapen samt nogle Zo Skin Health produkter kan også være en løsning til behandling af mørke rande under øjnene, hvis det mørke område skyldes pigmentforandringer.

Hos Alfa Omega er vi eksperter i at skabe smukke, naturlige og harmoniske resultater, som er tilpasset dine unikke træk, din hud samt dine ønsker.

BOOK TID »

  • Før behandling med mesoterapi af mørke rander under øjnene

    Før behandling med mesoterapi

  • Efter behandling med mesoterapi mod mørke rander under øjnene

    Efter behandling med Mesoterapi

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

En ikke-permanent fillerbehandling tilfører huden fugt indefra, giver en bedre elasticitet og struktur, samtidig med at fine linjer og statiske rynker udglattes. Fillers er ideelle til at udglatte huden ved panden, øjnene, mundvigen og halsen. Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi fillers fra Juvéderm.

Læs mere om fillerbehandlinger med Juvéderm »

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.
Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud uden kirurgi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers og botox.

Få mere information om behandling med Mesoterapi »

En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling, der hjælper huden med at holde sig sund og i balance.

En ansigtsbehandling indebærer næsten altid at kosmetologen dybderenser huden og fjerner urenheder. Flere af vores specielle anti-age ansigtsbehandlinger, reducerer rynker og fine linjer samt reparerer solskader.

Alle behandlinger afsluttes med tilpasset creme pleje. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger, kan man udsætte ældningstegn, modvirke hudproblemer, som for eksempel acne og ikke mindst bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Kontakt os

Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.