Effektiv og individuel behandling af grove porer

Har du problemer med store, grove og synlige porer i ansigtet? Porer i huden er naturlige og ses som små huller eller prikker i huden. De findes ofte på næsen og kinderne. Hudens porer fyldes med tiden med det der i daglig tale kaldes ’hudorme’. De opstår, når huden overproducerer fedt. Fedtet samler sig med døde hudceller og tilstopper de åbne porer. Den kedelige sorte farve skyldes en oxideringsproces.

Tydelige, grove, store eller åbne porer kan ofte være arvelige og kan skyldes manglende elasticitet i huden. De opstår ved overdreven soldyrkelse eller ved længere tids ophold i varme og fugtige miljøer. Store porer i ansigtet får huden til at fremstå ru, uensartet og beskadiget.

Hos Alfa Omega Klinikken sammensætter vi altid behandlingen til den enkelte, fordi vi ved, at vi opnår de bedste resultater ved at kombinere de metoder, den enkelte vil have størst udbytte af.

BOOK TID »

  • Før behandling mod grove og synlige porer i ansigtet og på næsen

    Før behandling med mesoterapi

  • Efter behandling af grove og synlige porer med mesoterapi i ansigtet

    Efter behandling med mesoterapi

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Dermapen er en behandling, der egner sig til dig, som ønsker at reducere rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, pigmentpletter, cellulite og strækmærker.

Få mere information om behandling med Dermapen »

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Få mere information ved behandling med Mesoterapi »

Vores hudforbedrende Dermaroller kan være med til at reducere grove porer, fine linjer og strækmærker. Ved hjælp af en lille rulle med små fine nåle fastgjort (Dermaroller), laves mikroskopiske skader på huden. De små skader booster huden og sætter gang i en naturlig helingsprocess, hvor huden danner nye hudceller. Dermed udnyttes hudens naturlige evne til at hele samtidig med at huden forynges.

Køb vores Dermaroller i webshoppen »

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med Peeling »

Kontakt os

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandlingen af grove og synlige porer. Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.