Effektiv og individuel behandling af grove porer

Har du problemer med store, grove og synlige porer i ansigtet? Porer i huden er naturlige og ses som små huller eller prikker i huden. De findes ofte på næsen og kinderne. Hudens porer fyldes med tiden med det der i daglig tale kaldes ’hudorme’. De opstår, når huden overproducerer fedt. Fedtet samler sig med døde hudceller og tilstopper de åbne porer. Den kedelige sorte farve skyldes en oxideringsproces.

Tydelige, grove, store eller åbne porer kan ofte være arvelige og kan skyldes manglende elasticitet i huden. De opstår ved overdreven soldyrkelse eller ved længere tids ophold i varme og fugtige miljøer. Store porer i ansigtet får huden til at fremstå ru, uensartet og beskadiget.

Hos Alfa Omega Klinikken sammensætter vi altid behandlingen til den enkelte, fordi vi ved, at vi opnår de bedste resultater ved at kombinere de metoder, den enkelte vil have størst udbytte af.

BOOK TID »

  • Før behandling mod grove og synlige porer i ansigtet og på næsen

    Før behandling med mesoterapi

  • Efter behandling af grove og synlige porer med mesoterapi i ansigtet

    Efter behandling med mesoterapi

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Kontakt os

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandlingen af grove og synlige porer. Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.