Få din naturlige glød tilbage

Når hudens celler udskiftes, synliggøres døde hudceller på hudens overflade og giver et gråligt skær, der får huden til at se træt, trist og usund ud. Og en usund, grå og træt hud ser ofte ældre ud, end den egentlig er. Rygning er medvirkende til, at de små kar, der forsyner huden med ilt, på sigt kalker til og resulterer i et øget cellehenfald. Søvnmangel kan også være en årsag til træt og slidt hud.

Drømmer du om en naturlig glødende hud? Hos Alfa Omega har vi gennem de sidste 20 år specialiseret os i at forvandle trist og grå hud til sund, fast og glødende hud. Vores anerkendte behandlingsmetoder er baseret på erfaring og indsigt, er altid tilpasset den enkelte og bliver udført med stor præcision og ekspertise.

BOOK TID »

 • Før behandling af træt og trist hud i ansigtet

  Før behandling med mesoterapi

 • Efter behandling af træt og trist hud i ansigtet

  Efter behandling med mesoterapi

 • Før zo peeling forløb mod grå og træt hud

  Før Zo Peel forløb

 • Efter zo peeling forløb mod grå og træt hud

  Efter zo peel forløb

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

En ikke-permanent fillerbehandling tilfører huden fugt indefra, giver en bedre elasticitet og struktur, samtidig med at fine linjer og statiske rynker udglattes. Fillers er ideelle til at udglatte huden ved panden, øjnene, mundvigen og halsen. Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi fillers fra Belotero og Juvéderm.

 Læs mere om fillerbehandlinger med Juvéderm »

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Få mere information om behandling med Mesoterapi »

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med Peeling »

Prøv vores Juvederm Skinbooster, som kan anvendes på hele huden for at forbedre hudens glød, friskhed og kvalitet.

Behandlingen forbedrer hudens finhed og glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar, samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant.

Kontakt os

Hos Alfa Omega er vi specialister i behandling af trist og træt hud. Book en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.