Har du skæve eller asymmetriske træk?

De fleste mennesker har svagt asymmetriske træk i ansigtet, som er med til at gøre os unikke. Men hvis du er ked af at se dig selv i spejlet og gerne vil rette op på et bump på næseryggen, kinder der ikke er lige store eller en læbe, der hænger lidt i den ene side, kan det behandles med ikke-permanent filler, der lægges ind under huden. En dygtig behandler kan således enkelt og ufarligt give dig præcis den diskrete ændring, du ønsker, for at opnå mere harmoniske og symmetriske træk.

Det er vigtigt at vælge en behandler med erfaring, indsigt og udpræget æstetisk sans. Hos Alfa Omega er vi eksperter i at forme dine træk med meget små, diskrete justringer, så du går herfra som en lidt finere udgave af dig selv.

  • Før behandling

    Før behandling

  • Efter behandling

    Efter behandling

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Kontakt os

Har du asymmetriske eller skæve træk i ansigtet? Hør nærmere om de forskellige behandlingsmuligheder, som passer præcis til dig. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et mere symmetrisk ansigt.