Har du skæve eller asymmetriske træk?

De fleste mennesker har svagt asymmetriske træk i ansigtet, som er med til at gøre os unikke. Er du ked af nogle af dine asymmetriske træk i ansigtet, som fx et bump på næseryggen, kinder der ikke er lige store eller en læbe, der hænger lidt i den ene side?

Så kan det behandles med ikke-permanent filler, der lægges ind under huden. En dygtig behandler kan give dig den diskrete ændring, du ønsker, for at opnå mere harmoniske og symmetriske træk.

Det er vigtigt at vælge en behandler med erfaring, indsigt og udpræget æstetisk sans. Hos Alfa Omega er vi eksperter i at forme dine træk med meget små, diskrete justringer, så du går herfra som en bedre udgave af dig selv.

 • Før behandling med filler

  Før behandling med filler

 • Efter behandling med filler

  Efter behandling med filler

 • Før behandling med filler

  Før behandling med filler

 • Efter behandling med filler

  Efter behandling med filler

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Kontakt os

Har du asymmetriske eller skæve træk i ansigtet? Hør nærmere om de forskellige behandlingsmuligheder, som passer præcis til dig. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et mere symmetrisk ansigt.