Har du skæve eller asymmetriske træk?

De fleste mennesker har et svagt asymmetrisk ansigt, hvilket er med til at gøre os unikke. Er du ked af nogle af dine asymmetriske træk i ansigtet, som fx et bump på næseryggen, kinder der ikke er lige store eller en læbe, der hænger lidt i den ene side?

Så kan det behandles med ikke-permanent filler, der lægges ind under huden. En dygtig behandler kan give dig den diskrete ændring, du ønsker, for at opnå mere harmoniske og symmetriske træk i ansigtet.

Det er vigtigt at vælge en behandler med erfaring, indsigt og udpræget æstetisk sans. Hos Alfa Omega er vi eksperter i at forme dine træk med meget små, diskrete justringer, så du går herfra som en bedre udgave af dig selv.

BOOK TID »

 • Før behandling med filler af assymetrisk ansigt

  Næse før behandling med filler

 • Efter behandling med filler af assymetrisk ansigt

  Næse efter behandling med filler

 • Før behandling med filler på assymetisk næse

  Før behandling med filler

 • Efter behandling med filler af skæv næse

  Efter behandling med filler

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Trænger du til at få rettet skæve eller asymmetriske træk i dit ansigt? Hos Alfa Omega Klinikken skræddersyer vi en handling, der passer unikt til dig og dit behov.

Læs mere om behandling med kosmetisk kirurgi »

PDO-tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og udglatning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås.

Læs mere om behandling med PDO-tråde »

Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi ikke-permanente fillers fra Belotero og Juvéderm. Ansigtsfillers bruges til at udfylde fine linjer og statiske rynker og tilføjer diskret fylde. En filler-behandling bruges ofte til at behandle asymmetri i ansigtet, sådan du får et naturligt og symmetrisk udseende.

Læs mere om fillerbehandlinger med Juvéderm »

Kontakt os

Har du skæve eller asymmetriske træk i ansigtet? Hør nærmere om de forskellige behandlingsmuligheder, som passer præcis til dig. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et mere symmetrisk ansigt.